Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Dr.Konopka's Mélytisztító arcradír gyömbér és zsálya kivonattal

Ár:
1.551 Ft (1.221 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4744183019188
Gyártó: EUROBIOLAB OÜ
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dr.Konopka's Mélytisztító arcradír gyömbér és zsálya kivonattal terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Normál bőrre
Dr. Konopka 54. számú extra hidratáló növényi esszenciát, tengeri sót és bio zsályakivonatot tartalmaz. Tisztítja a bőrt, támogatja a bőr megújulását, javítja tónusát és rugalmasságát.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Javasolt felhasználás Körkörös mozdulatokkal a bőrbe maszírozni, különös tekintettel a problémás területekre, majd meleg vízzel lemosni.
Összetétel Ingredients:Sodium Chloride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Salvia Officinalis Leaf Water*, Maris Sal, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Saccharide Isomerate, Sorbus Sibirica Extract*, Lavandula Angustifolia Oil*, Mentha Piperita Leaf Water*, Mentha Piperita Oil*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Nuphar Luteum Root Extract*, Angelica Archangelica Root Water*, Althaea Officinalis Root Extract*, Hamamelis Virginiana Water*, Rosa Canina Fruit Extract*, Sodium Citrate, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, CI 77288, CI 77499, Limonene, Linalool, Citral (*) – issued from organic agriculture
Testbőr típus Normál bőrre
Kiszerelés 500 ml
Gyűjtőcsomagolás 6db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 33049900
Márka Dr.Konopka's
Származási hely Észtország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Száraz, hűvös helyen tárolandó.
A termék előállítása során nem alkalmaztak állatkisérleteket Igen
A termék NaTrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Allergénmentes Igen
Allergiások és érzékeny bőrűek számára is ajánlott Igen
Színtetikus tartósítószerektől mentes Igen
Bio Igen
Bőrbarát Igen
Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt termék Igen
Főleg bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak Igen
GMO mentes Igen
Kőolajszármazékokat nem tartalmaz Igen
Környezetbarát Igen
A termék BDIH minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Vegán Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.795 Ft
Rendelhető
Normál és zsíros bőrre
Dr. Konopka 54. számú speciális bio gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminok és ásványi anyagok elősegítik a bőr táplálását, helyreállítják, puhítják és bársonyosabbá teszik az arcbőrt. A bio cickafark-kivonat megelőzi a kiszáradást és az irritációt, ápolt és ragyogó bőrt biztosít.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Érett, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát. A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Normál, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt. A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Keresés