Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

DR. STEINBERGER IMMUN PROGRAM

Ár:
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999884388005
Gyártó: DR.STEINBERGER
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

DR. STEINBERGER IMMUN PROGRAM terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Immunrendszerünk folyamatosan véd minket, a szervezetünket. Működése egy rendkívül komplex folyamat, amelyet rengeteg minden befolyásolhat. A Dr. Steinberger levek rendszeres, mértékletes fogyasztásával természetes módon támogathatja immunrendszere megfelelő működését.

Az Immun Program csomag tartalma:

  1. Bio Zöldbúzafű-koktél
  2. Vitesse Az immunrendszer támogatására (vegyes gyümölcslé cinkkel és C-vitaminnal)
  3. Antioxidánsok (C-vitamin tartalmú vegyes gyümölcslé 9 féle gyümölcsből)
  4. Multi-Fit (vegyes gyümölcslé 11 féle vitaminnal)

Fogyasztási javaslat:

Naponta egy pohár (200 ml) az Ön által választott Dr. Steinberger léből lehetőleg reggeli órákban. Egyszerre csak egy üveget bontson fel.

Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.

Kiszerelés 4db
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.900 Ft
Rendelhető
Az 5 Napos Fitness Program dietetikus által összeállított, a szervezet méregtelenítő funkcióit támogató böjt, tisztító kúra. Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, esetleg megszabaduljunk néhány felesleges kilónktól. Ilyesfajta tisztító kúrát, böjtöt azonban nemcsak néha, ötletszerűen, hanem negyedévente, fél évente, tervezetten és testileg – lelkileg felkészülten érdemes az életünkbe beiktatni.
9.190 Ft
Rendelhető

Lendületbe hoz!

Az egészség megőrzésében, az aktív és teljes élet megvalósításában az egészséges táplálkozás sokat segíthet. A napi javasolt 40-50 dkg zöldség-és gyümölcsfogyasztás számos vitamint és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. Ennek egy része fedezhető a „Manager Activ” csomagban található gyümölcs- és zöldséglevekkel. Összeállításánál különös figyelmet szenteltünk a stresszes, rohanó életmód miatt a szív- és érrendszer védelmét, az immunrendszer támogatását szolgáló vitaminoknak, ásványi anyagoknak. Támogasd szervezetedet természetes módon naponta egy pohár (200 ml) valamelyik, a Manager Activ csomagban található léből reggelente, hogy jól induljon a napod.

Keresés