Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

DR.IMMUN fekete nadálytő kivonat 30 ml

Ár:
1.975 Ft (1.555 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999882088570
Gyártó: DR.IMMUN
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

DR.IMMUN fekete nadálytő kivonat 30 ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Vámtarifaszám 1302
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
A termék BDIH minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.600 Ft
Már nem gyártják a terméket!
A Thermal Natural Creme biológiailag aktív nyomelemek formájában tartalmazza az antireumatikus hatású gyógyvíz ásványi anyagait. A görcsoldó (relaxáló) és fájdalomcsillapító gyógynövények és illóolajok (kámfor, menthol, rozmaring) fokozzák a bioaktív hatást. Alkalmazható napi testápoláson túl izmokra és ízületekre. Hatóanyagai révén enyhíti az izomfájdalmakat, hűsíti és frissíti az izomzatot, ezáltal a mozgás könnyebbé válik.
1.600 Ft
Raktáron
Ez a speciális készítmény olyan válogatott összetevőket tartalmaz, amelyeknek aktív relaxáló hatásuk van. A lábfürdő kellemesen ellazítja a fáradt lábat és puhítja a képződő bőrkeményedéseket. Kiválóan alkalmas pedikűrre, relaxáló lábfürdőként az égő, fáradt lábak felfrissítésére.
2.809 Ft
Rendelhető

A Vitaking MagneTrio kitűnő minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint.

Keresés