Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Vitaking magne trio (mg, d vitamin, k2) kapszula 30 db

Ár:
2.809 Ft (2.212 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999561253305
Gyártó: VITAKING
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vitaking magne trio (mg, d vitamin, k2) kapszula 30 db terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A Vitaking MagneTrio kitűnő minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint. Igazi prémium termék, egyetlen kapszulában remek minőségben és nagy mennyiségben tartalmazza a következő összetevőket: Magnézium citrát Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében. - Szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához - Részt vehet a fehérjeszintézisben - Szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében - Szükséges a normál izomműködéshez - Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez - A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához.

D3 vitamin - A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. - hozzájárulhat a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. - hozzájárulhat a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. - hozzájárulhat az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához. - hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. - szerepet játszhat a sejtosztódásban

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula az esti étkezéssel K2 vitamin A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium - anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását.

A 18. században pedig a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon. Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania? - A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. - Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában. Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

Kiszerelés 30db kapszula
Gyűjtőcsomagolás 6doboz/gyüjtőkarton
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 2106909260
Márka VITAKING
Származási hely EU
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Szobahőmérsékleten tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés