Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Dr STEINBERGER LEVEK

Napjainkban még nagyobb elentősége van az egészség megőrzésében a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásnak, melynek jelentős részét a zöldségek és gyümölcsök képezik. A Dr. Steinberger termékek alapanyagát friss gyümölcsök és zöldségek alkotják, melyekből préseléses technológiával készülnek a magas minőségű levek, amelyek remekül beilleszthetőek az egészséges és változatos mindennapi táplálkozásba.

A Dr. Steinberger termékek 1997-ben kerültek forgalomba a magyarországi piacon, egy vállalkozó szellemű és az egészséges életmódot fontosnak tartó házaspárnak köszönhetően.

A Dr. Steinberger termékek a német Rabenhorst anyacég által gyártott termékek. A cég több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik a gyümölcslé készítés, gyártás területén. A cég legfontosabb alapértékei a természetesség, a fenntarthatóság és a minőség. Ezek az értékek határozzák meg a cég mindennapos tevékenységének és működésének fókuszát.

Miért ajánljuk?

A MINŐSÉG EGYET JELENT A TAPASZTALATTAL

A Dr. Steinberger levek az érintetlen természet ízeiben gazdagok. A kiváló minőség a több, mint 120 éves szakértelemnek köszönhető. A kezdetek óta a legjobb alapanyagokból, a legnagyobb körültekintéssel készülnek a különleges, nyersen préselt gyümölcs- és zöldséglevek.

CSAK FENNTARTHATÓ TERMESZTÉSBŐL

A beszállítókat szigorú kritériumok alapján válogatja a gyártó. Így mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal készülnek az általunk értékesített termékek. A beszerzési előírások szigorúbbak, mint a törvényben előírtak, mert elsődleges a fenntarthatóság, és az ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok!

SZIGORÚ MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Mielőtt az alapanyagokból Dr. Steinberger levek lesznek, szigorú minőségellenőrzésen mennek át. A kézzel válogatott gyümölcsöket, zöldségeket érettség, szín, íz és aroma alapján vizsgálják. Gyümölcscukor-, sav-, és vitamintartalmukat pontosan meghatározzák a gyárban, és szigorú laboratóriumi vizsgálatokkal szűrik ki a szennyezőanyagokat.

NYERS PRÉSELÉSBEN AZ IGAZSÁG

Amint a gyümölcsök átmennek a szigorú minőségi vizsgán, elkezdődhet a kíméletes feldolgozási folyamat. A Dr. Steinberger levek csak friss, nyers alapanyagokból készülnek, koncentrátumok nem kerülnek bele, így eredeti formában maradnak meg az értékes összetevők. A préselés a zöldségek, gyümölcsök esetében csak egyszer történik meg, így a természet legjava megmarad a termékeinkben.

KÍMÉLETES PALACKOZÁS

Különleges pasztőrözési folyamattal a lehető legalacsonyabb hőfokra (80-90°C) hevítve megakadályozható, hogy a frissen préselt nyers levek erjedésnek induljanak. A speciális palackozási eljárásnak köszönhetően a Dr. Steinberger levek nincsenek kitéve a hő és az oxidáció hatásainak, így természetes színük, ízük, aromájuk, vitamin- és ásványianyag tartalmuk megmarad.

VÉDŐCSOMAGOLÁS

Maga a természet kerül a jellegzetes, barna üvegpalackokba. Az üveg kiváló csomagolóanyag, mert nemcsak véd a fény káros hatásaitól, de semmilyen módon nem befolyásolja a levek ízét, vitamin- és ásványianyag-tartalmát. Így pont olyan frissen kerülnek az asztalodra, mint ahogyan elhagyták az üzemeket.

Rendezés:

Keresés