Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál. Elfogadom
Menü

ALMAWIN Öko Kézi mosogatószer koncentrátum Vadrózsával 1l-es

Ár:
1.537 Ft (1.210 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4019555705168
Gyártó: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

ALMAWIN Öko Kézi mosogatószer koncentrátum Vadrózsával 1l-es terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Nagyon jó! Takarékos, bőr- és környezetbarát mosogatószer, mely csillogó, tiszta edényeket eredményez. Magas zsíroldó és tisztító hatásának titka a cukortenzid és zsíralkoholszulfát tartalmában rejlik. Alkohol-tartalmának köszönhetően cseppmentesen szárad. Bőrregeneráló hatását visszazsírozó búzaproteinek és a homoktövis biztosítják. Bőrsemleges pH-értékét citromsavak biztosítják. Érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek is használhatják. Természetes illóolajok finom illatával.

Használata:
Töltsük meg a mosogatómedencét vízzel, majd adjunk hozzá AlmaWin Kézi mosogatószer koncentrátumot.

Adagolás: 1 spriccelés (2 ml). Zsíros edények, vagy erőteljes szennyeződés esetén kicsit több mosogatószert adjunk a vízhez.

Kiszerelés: 1 liter

Fontos!
A bőrkímélő tisztítószereket is adagoljuk megfontoltan, kerüljük a túladagolást. A természet hálás érte

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés