Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

A VITALITAE Thyroid control pajzsmirigy működését támogató étrend-kiegészítő, 30 db kapszula

Ár:
5.320 Ft (4.189 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59996829554X5
Gyártó: BerthaPharma-Technology
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A VITALITAE Thyroid control pajzsmirigy működését támogató étrend-kiegészítő, 30 db kapszula terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS VITAMINONAK TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA A PAJZSMIRIGY MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA!

A Thyroid control a pajzsmirigy helyes működését támogatja. Összetétele úgy lett kialakítva, hogy a mesterséges hormonbevitel csökkenthető vagy elhagyható legyen. Ez igaz a pajzsmirigy alulműködésére (hypothyreosis) és a túlműködésre (hyperthyreosis) is. Ha valaki be van állítva a hormonkezelésében, mellette a Thyroid control, mint kiegészítő terápia használható. 3-4 hónap elteltével az esetek döntő többségében a hormonkészítmény lassú csökkentése elindítható változatlan Thyroid control dozírozás mellett. A termék a jó pajzsmirigyműködéshez szükséges jód fiziológiás szintű folyamatos pótlását is megoldja. A pajzsmirigy alul- vagy túlműködése egyre gyakoribb megbetegedés. A terápiákban használt termékek hosszútávú alkalmazása hatással van teljes hormonrendszerünkre, hiszen a hipofízisben, a hormonvezérlő központban fejtik hatásukat, ahol a pajzsmirigyműködés szabályozása, a nemi hormonok szabályozása, és a stresszhelyzetek hormonális kezeléséért felelős központ található. Amennyiben hosszútávon szintetikus hormonbevitel történik, akkor az agyalapi mirigy (a hormonális szabályozás központja) működése zavart szenved és ez hatással lesz az egész hormonszabályozásra. A természetes gyógymódok között a pajzsmirigy működését szabályozó és azt beállító készítmények száma kevés.

A hatóanyagokról:

Kreatin: A kreatin stimulálja az energiatermelést, ezért csökkentheti a pajzsmirigyalulműködéssel járó fáradtságot. Az izomrostok növekedését és erősödését segíti. A kreatint a testünk természetes úton állítja elő a vesékben, a májban és a hasnyálmirigyben. A fizikai terhelés, edzés során az izmok összehúzódásához szükséges energiát az ATP nagy sebességű hidrolizációja biztosítja. A folyamat eredményeként ADP (adenozin-difoszfát) szabadul fel. Az ATP regenerálódásához kreatin-foszfátból lehasadó foszfátcsoport szolgál utánpótlásul. Nem csak az energiatermelést segíti elő, hanem az anyagcsere gyorsítását is. A kreatin fokozza a szervezet
teljesítményét és előmozdítja a robbanékonyságot.

Citromfű kivonat: A citromfű a legtermészetesebb nyugtató, a szervezetben bármelyik területen fellépő ideges feszültségből eredő betegség teája. Erősíti az idegeket, nyugtatja a szívet, oldja a görcsöket, szélhajtó, bélműködést javító. Antivirális hatása miatt használhatjuk övsömörnél és herpesz vírus fertőzés esetén is. Jól alkalmazható időjárás eredetű panaszoknál, időjárás-érzékenységben és fronthatásoknál.

Kálium-jodid: Magyarország erősen jódhiányos . A pajzsmirigybetegség leginkább a nőket sújtja, és a hajlam örökölhető. Tudni kell, hogy ennek a szervnek jódra van szüksége ahhoz, hogy tudja termelni azokat a hormonokat, amelyek többek között az anyagcsere sebességének irányításáért felelősek (az anyagcsere pedig meghatározza, milyen gyorsan tudunk kalóriákat égetni. A jód egy esszenciális ásványi anyag, tehát a szervezet nem tudja előállítani, ezért kívülről kell bevinnünk.

Nátrium-szelenit: A szelén is nélkülözhetetlen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. A szelénhiány pajzsmirigy alulműködéshez, és olyan autoimmun pajzsmirigy betegségekhez vezethet, mint például a Hashimoto thyreoiditis. A pajzsmirigy tartalmazza szervezetünkben a legtöbb szelént. A szelén segíti a hormontermelést. A pajzsmirigy sejtek egy thyreoglobulin nevű fehérjét állítanak elő, a jód ehhez kötődik, mert csak így tud aztán T4 és T3 hormon képződni. A hormonképződés során szabad gyökök is keletkeznek, melyek leküzdésére a pajzsmirigy sejtek két enzimet termelnek: glutation-peroxidázt és tioredoxin reduktázt. Ezek antioxidáns hatással bírnak. A szelén kulcsfontosságú összetevője e két enzim előállításának. (Forrás: dr. Bertha András: A Vitalitae termékcsalád terméktájékoztató kézikönyve)

Javasolt felhasználás

Napi 1x1 kapszula felnőtteknek (14 éven aluliak számára nem ajánlott)

Kiemelt felhasználási javaslat Pajzsmirigy alulműködésére (hypothyreosis) és a túlműködésre (hyperthyreosis)
Kiszerelés 30 db kapszula (18g)
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Vitalitae
Megjegyzés Ne fogyasszon a készítményből az ajánlott mennyiségnél többet. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Nedvességtől, fénytől védve, szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.

Keresés