Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Artrin balzsam 50ml

Ár:
4.158 Ft (3.274 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005012003
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Artrin balzsam 50ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A közismert és közkedvelt ARTIN-család legújabb tagja. A kezdetektől slágernek számító ARTRIN krém után a legutóbbi években megismerkedhettünk az ARTRIN SZAPPAN-nal, majd a SAMPON-nal is. Az ARTRIN BALZSAM férfiaknak, nőknek egyaránt javasolt.Használható after shave-ként, de a „gyengébb nemnek” is segít például epilálás, gyantázás után, a bőr megnyugtatására.

Kiszerelés 50ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.861 Ft
Rendelhető
Szomorúak vagyunk? Nem tudunk kiállni az igazunkért? A Droserin sampon elmossa kétségeinket.
Normál, egészséges és inkább világosabb hajra javasolt. Fokozza a haj rugalmasságát, használata után a haj bársonyos fényt kap. Korlátozza a hajhullást (főként a fejtetőről).
3.861 Ft
Raktáron
Haragszunk vagy érzelmileg nehéz helyzet előtt állunk? A Protektin sampon segít, hogy megnyugodjunk.

Gyorsan zsírosodó, festett, szőkített hajra ajánlott, illetve jótékonyan hat hajhullás esetén. Javítja a szennyezett környezet és az ipari környezetkárosító anyagok miatt gyengébb haj minőségét.
3.861 Ft
Raktáron
Félünk valamitől? Összeesünk
a fáradtságtól? Az Artrin sampon
a Víz életadó erejével tart fenn minket.

Minden természetes hajszín esetén használható, de inkább sötétebb és száraz hajra ajánlott. Korlátozza az ősz hajszálak megjelenését, segíti az új hajszálak növekedését, főleg férfiaknál.

Keresés