Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Thermal Natur Lábfrissítő Fürdősó 500g

Ár:
1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999886036324
Gyártó: THERMAL NATURAL LIFE KFT
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Thermal Natur Lábfrissítő Fürdősó 500g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A lábfissítő fürdősó ásványi sók, tiszta növényi olajok és természetes bőrápoló anyagok különleges kombinációja. Ez a speciális készítmény olyan válogatott összetevőket tartalmaz, amelyeknek aktív relaxáló hatásuk van. A lábfürdő kellemesen ellazítja a fáradt lábat és puhítja a képződő bőrkeményedéseket. Kiválóan alkalmas pedikűrre, relaxáló lábfürdőként az égő, fáradt lábak felfrissítésére.

Használati utasítás: Oldjon fel 4-5 liter meleg vízben egy fél evőkanálnyi fürdősót. Áztassa lábát kb. 10 percig, amíg ellazulást, felüdülést érez, majd gondosan törölje szárazra.

Kiemelt felhasználási javaslat Kiválóan alkalmas pedikűrre, relaxáló lábfürdőként az égő, fáradt lábak felfrissítésére.
Kiszerelés 500g
Gyűjtőcsomagolás 6 db/zsugor
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 33073000
Márka Thermal Natural Life
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Allergénmentes Igen
Színtetikus tartósítószerektől mentes Igen
Bőrbarát Igen
Kőolajszármazékokat nem tartalmaz Igen

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.

Hasonló termékek

1.600 Ft
Már nem gyártják a terméket!
A Thermal Natural Creme biológiailag aktív nyomelemek formájában tartalmazza az antireumatikus hatású gyógyvíz ásványi anyagait. A görcsoldó (relaxáló) és fájdalomcsillapító gyógynövények és illóolajok (kámfor, menthol, rozmaring) fokozzák a bioaktív hatást. Alkalmazható napi testápoláson túl izmokra és ízületekre. Hatóanyagai révén enyhíti az izomfájdalmakat, hűsíti és frissíti az izomzatot, ezáltal a mozgás könnyebbé válik.
1.595 Ft
Raktáron

A Sanatopic folyékony szappan kíméletesen tisztítja a kiszáradásra hajlamos bőrt. Színét a benne lévő azulén adja (mely a kamilla tisztított hatóanyaga), ezen kívül viszont más színező vagy illatanyagot nem tartalmaz. Az azulén nem szokott allergiát okozni, így ebből a szempontból sem tekintható illatanyagnak.

Keresés