Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Logodent Fresh Kids Fluoridmentes gyermek foggél bio mentával 50ml

Ár:
1.299 Ft (1.023 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4017645017344
Gyártó: LOGONA Naturkosmetik GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

Logodent Fresh Kids Fluoridmentes gyermek foggél bio mentával 50ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

0-6 éves korig. Ápolja az érzékeny tejfogakat és a maradandó fogakat. Ásványi hatóanyagokkal különösen gyengéden távolítja el a lepedéket. Natrue által minősített natúrkozmetikum. Vegán. Szintetikus fluorid, -tartósítószer és -színezőanyag mentes. Összetevők: Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Commiphora Abyssinica Resin Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Echinacea Purpurea Root Extract *, Betaine, Glycerin, Xanthan Gum, Algin, Phytic Acid, Aroma (Flavor)**, Limonene**, CI 75810 (Chlorophyllin-Copper Complex) *ellenőrzött biotermesztésből **természetes illóolajok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.299 Ft
Rendelhető
Friss íz és kíméletes tisztítás a fogak és az íny számára. Mérsékelt habzású, friss mentolos ízű fogkrém. Gátolja a fogkőképződést és a fogszuvasodást.
Ásványi hatóanyagokkal szelíden tisztít, borsmenta olajjal friss leheletet biztosít. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert. BDIH által minősített natúrkozmetikum.
Egyéni összetevő érzékenységért nem tudunk felelősséget vállalni.
1.299 Ft
Rendelhető
SLS mentes
BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum.
Bio termesztésből származó természetes eper aromával.
Ápolja az érzékeny tejfogakat és a fogínyt.
Ásványi hatóanyagokkal különösen gyengéden távolítja el a lepedéket, meggátolja a fogkőképződést és a szuvasodást.
Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert.

Keresés