Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Dr.Konopka's Intenzív ránctalanító arckrém

Ár:
1.795 Ft (1.413 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4744183019119
Gyártó: EUROBIOLAB OÜ
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dr.Konopka's Intenzív ránctalanító arckrém terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Érett, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát. A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Javasolt felhasználás Kis mennyiséget masszírozzon a letisztított arcbőrbe.
Összetétel Ingredients: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Rubus Idaeus Seed Oil*, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Saccharide Isomerate, Sorbus Sibirica Extract*, Lavandula Angustifolia Oil*, Mentha Piperita Leaf Water*, Mentha Piperita Oil*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Nuphar Luteum Root Extract*, Angelica Archangelica Root Water*, Althaea Officinalis Root Extract*, Hamamelis Virginiana Water*, Rosa Canina Fruit Extract*, Sodium Citrate, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Secale Cereale Seed Extract*, Amaranthus Spinosus Seed Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Ribes Nigrum Leaf Water*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Limonene, Linalool, Geraniol (*) – issued from organic agriculture
Arcbőr típus 40 éves kortól, érett arcbőrre
Kiszerelés 50 ml
Gyűjtőcsomagolás 12db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 33049900
Márka Dr.Konopka's
Származási hely Észtország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Száraz, hűvös helyen tárolandó.
A termék előállítása során nem alkalmaztak állatkisérleteket Igen
A termék NaTrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Allergénmentes Igen
Allergiások és érzékeny bőrűek számára is ajánlott Igen
Színtetikus tartósítószerektől mentes Igen
Bio Igen
Bőrbarát Igen
Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt termék Igen
Főleg bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak Igen
GMO mentes Igen
Kőolajszármazékokat nem tartalmaz Igen
Környezetbarát Igen
A termék BDIH minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Vegán Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.795 Ft
Rendelhető
Normál és zsíros bőrre
Dr. Konopka 54. számú speciális bio gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminok és ásványi anyagok elősegítik a bőr táplálását, helyreállítják, puhítják és bársonyosabbá teszik az arcbőrt. A bio cickafark-kivonat megelőzi a kiszáradást és az irritációt, ápolt és ragyogó bőrt biztosít.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Normál, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt. A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Érzékeny bőrre
Dr. Konopka 54. számú speciális bio gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma alapvető fontosságú az érzékeny bőr gyengéd ápolásához. Az orvosi angyalgyökér-kivonat mélyen táplál és hidratál, csökkenti a szárazságérzetet, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Keresés