Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Dr.Konopka's Regeneráló szemránckrém

Ár:
1.795 Ft (1.413 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4744183019164
Gyártó: EUROBIOLAB OÜ
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dr.Konopka's Regeneráló szemránckrém terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Dr. Konopka 49. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevők egyedi komplexuma táplálja és regenerálja a szem körüli érzékeny bőrt. Az angyalgyökér-kivonat segít lelassítani a bőr természetes öregedési folyamatát, feszesíti és erősíti a bőrt.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Javasolt felhasználás Reggel és/vagy este kis mennyiséget a szemkörnyékre kenni.
Összetétel Ingredients: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Angelica Archangelica Root Water*, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Secale Cereale Seed Extract*, Amaranthus Spinosus Seed Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Ribes Nigrum Leaf Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Limonene, Linalool
Arcbőr típus 40 éves kortól, érett arcbőrre
Kiszerelés 20 ml
Gyűjtőcsomagolás 20db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 33049900
Márka Dr.Konopka's
Származási hely Észtország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Száraz, hűvös helyen tárolandó.
A termék előállítása során nem alkalmaztak állatkisérleteket Igen
A termék NaTrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Allergénmentes Igen
Allergiások és érzékeny bőrűek számára is ajánlott Igen
Színtetikus tartósítószerektől mentes Igen
Bio Igen
Bőrbarát Igen
Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt termék Igen
Főleg bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak Igen
GMO mentes Igen
Kőolajszármazékokat nem tartalmaz Igen
Környezetbarát Igen
A termék BDIH minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Igen
Vegán Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.795 Ft
Rendelhető
Normál és zsíros bőrre
Dr. Konopka 54. számú speciális bio gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminok és ásványi anyagok elősegítik a bőr táplálását, helyreállítják, puhítják és bársonyosabbá teszik az arcbőrt. A bio cickafark-kivonat megelőzi a kiszáradást és az irritációt, ápolt és ragyogó bőrt biztosít.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Érett, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát. A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
1.795 Ft
Rendelhető
Normál, száraz bőrre
Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt. A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.

Keresés