Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Logona Hajvégápoló folyadék bio argánolajjal 75ml

Ár:
2.990 Ft (2.355 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4017645004894
Gyártó: LOGONA Naturkosmetik GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

Logona Hajvégápoló folyadék bio argánolajjal 75ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Logona Hajvégápoló folyadék bio argánolajjal - törékeny, sérült hajra A bio argán-, sárgabarack- és inkamogyoróolajat és természetes betaint tartalmazó formula selymes fényt és puhaságot ad a hajnak, ápolja és tökéletesíti a természetes hajstruktúrát. A regereneráló komplexum csökkenti a göndörödést, megelőzi a hajvégek töredezését. Használat: hetente 1-2 alkalommal oszlasson el egy mogyorónyi mennyiséget egyenletesen a törölközőszáraz hajvégeken és igény esetén a teljes hajhosszon (megadott mennyiség középhosszú hajra). Nem kell a hajból kimosni. Formázza haját szokás szerint. BDIH és NaTrue által minősített natúrkozmetikum. Vegán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés