Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

DR. STEINBERGER MANAGER ACTIV 5DB

Ár:
9.190 Ft (7.236 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999884388029
Gyártó: DR.STEINBERGER
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

DR. STEINBERGER MANAGER ACTIV 5DB terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Lendületbe hoz!

Az egészség megőrzésében, az aktív és teljes élet megvalósításában az egészséges táplálkozás sokat segíthet. A napi javasolt 40-50 dkg zöldség-és gyümölcsfogyasztás számos vitamint és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. Ennek egy része fedezhető a „Manager Activ” csomagban található gyümölcs- és zöldséglevekkel. Összeállításánál különös figyelmet szenteltünk a stresszes, rohanó életmód miatt a szív- és érrendszer védelmét, az immunrendszer támogatását szolgáló vitaminoknak, ásványi anyagoknak. Támogasd szervezetedet természetes módon naponta egy pohár (200 ml) valamelyik, a Manager Activ csomagban található léből reggelente, hogy jól induljon a napod.

Manager Activ csomag tartalma:

  1. Bio Zöldbúzafű-koktél
  2. Vitesse A szív egészségéért (vegyes gyümölcslé káliummal, magnéziummal és galagonya kivonattal)
  3. Vitesse Az immunrendszer támogatására (vegyes gyümölcslé cinkkel és C-vitaminnal)
  4. Bio Céklalé
  5. Multi-Fit (vegyes gyümölcslé 11 féle vitaminnal)

Fogyasztási javaslat:

Naponta egy pohár (200 ml) az Ön által választott zöldség- vagy gyümölcsléből lehetőleg reggeli órákban. Egyszerre csak egy üveget bontson fel.

Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.

Kiszerelés 5db
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.900 Ft
Rendelhető
Az 5 Napos Fitness Program dietetikus által összeállított, a szervezet méregtelenítő funkcióit támogató böjt, tisztító kúra. Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, esetleg megszabaduljunk néhány felesleges kilónktól. Ilyesfajta tisztító kúrát, böjtöt azonban nemcsak néha, ötletszerűen, hanem negyedévente, fél évente, tervezetten és testileg – lelkileg felkészülten érdemes az életünkbe beiktatni.
7.690 Ft
Rendelhető

Immunrendszerünk folyamatosan véd minket, a szervezetünket. Működése egy rendkívül komplex folyamat, amelyet rengeteg minden befolyásolhat. A Dr. Steinberger levek rendszeres, mértékletes fogyasztásával természetes módon támogathatja immunrendszere megfelelő működését.

1.790 Ft
Rendelhető
Ökológiai termesztésből származó sárgarépából készül, kíméletes feldolgozással és préseléssel nyerik ki a sárgarépa levét, amely mindezeknek köszönhetően megőrzi és tartalmazza a zöldség értékes összetevőit. Béta-karotint tartalmaz (az A-vitamin provitaminja), amely a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin egyike a zsírban oldódó vitaminoknak. 

Keresés