Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Cerbona almás müzli 200 g

Cikkszám: 5998400375543
Gyártó: Cerbona Élelmiszergyártó Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cerbona almás müzli 200 g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Kóstold meg a 30%-kal csökkentett cukortartalmú Cerbona Almás müzlit, amelyet édesítőszer hozzáadása nélkül tettünk még értékesebb tápanyagtartalmú finomsággá! A gondosan válogatott növényi rostoknak köszönhetően, termékünk mostantól még könnyebben beilleszthető az egészséges étrendbe. A Cerbona Almás müzlit az almadarabok, földimogyoró, méz és ropogós zabpelyhek teszik ellenállhatatlanul finommá.

Kiszerelés 200g
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Rendelhető
Kóstold meg a Cerbona Csokis müzlit! Változatos összetevőinek, és finom ízének köszönhetően jól beilleszthető a korszerű táplálkozást előnyben részesítők étrendjébe.
A Cerbona Csokis müzlit a csokoládédarabok, földimogyoró, méz, mazsola, valamint a ropogós gabona és zabpelyhek teszik ellenállhatatlanul finommá.
Rendelhető
Új recept
kevésbé édes*
A Cerbona Meggyes müzlije megújult receptúrájának köszönhetően értékesebb tápanyag összetételű termék, élelmirost-forrás, ezáltal még jobban beilleszthető az egészséges táplálkozásba. *Az új receptúra elkészítésekor fontos szempontnak tartottuk, hogy termékünk ízélménye az eredeti, magasabb cukortartalmú receptúrához képest ne változzon. A Cerbona Meggyes müzlit a 4 féle gabona, meggy, csokoládé darabok, valamint a földimogyoró, méz és ropogós gabonapelyhek teszi ellenállhatatlanul finommá.
Rendelhető
Kóstold meg a Cerbona Étcsokoládés müzlit! Változatos összetevőinek, és finom ízének köszönhetően jól beilleszthető a korszerű táplálkozást előnyben részesítők étrendjébe.
A Cerbona Étcsokoládés müzlit az étcsokoládé darabok, holland kakaó, földimogyoró, valamint a ropogós gabona és zabpelyhek teszik ellenállhatatlanul finommá.

Keresés