Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY QI Collagen Terápiás italpor

Ár:
9.801 Ft (7.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8594069933437
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY QI Collagen Terápiás italpor terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

  • A CSONTOK ÉS ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉÉRT

  • A BŐR EGÉSZSÉGÉÉRT

  • A LEGTISZTÁBB BIOAKTÍV KOLLAGÉN

  • AJURVÉDIKUS KOMPLEX

Három kivételes összetevővel gazdagított egyedülállóan hatékony kollagénital.

A készítmény I-es és II-es típusú bioaktív tengeri kollagént, ajurvédikus gyógynövény-komplexet, valamint acerola kivonatból származó természetes C-vitamint tartalmaz. A benne található Boswelia serrata (tömjénfa) segít megőrizni a csontok és az ízületek egészségét*, míg a Curcuma longa (kurkuma) egészséges** és fiatalos megjelenésűvé varázsolja a bőrt. A QI Collagen-ben lévő, nagy odafigyeléssel kiválasztott kollagén az Izland körüli hideg vizekből szabadon kifogott mélytengeri halakból származik.

Energetikai jellemzés

A kollagén a központi Föld elemhez tartozik - ahhoz a Földhöz, amely az életet adja. A Föld változásait hordozza magában, nedvességet, lazaságot, puhaságot teljességet, mozgást biztosít. A központi Föld 50% jangot és 50% jint tartalmaz, harmóniát teremt a szerveink működésében és az életünkben egyaránt. A QI Collagen hosszú távú alkalmazása éppen ezért nem csak a bőr és az ízületek állapotán mutatkozik meg, ahol a készítmény hatásai a leggyorsabban érzékelhetők, hanem hathatósan segíti a szervezet egészének harmonizálását is.

A QI Collagen a HKO szerint elsősorban a gyomor, a lép-hasnyálmirigy, a szív, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja. Egyensúlyt teremt továbbá a jang és jin meridiánok, azaz az ún. páros szervek energetikai pályái között.

Hatóanyagok

I-e és II-es típusú izlandi kollagén, acerola termésének kivonata, kurkuma (Curcuma longa) gyökér kivonat, tömjénfa (Boswellia serrata) kivonat és eperfa (Morus alba) termésének kivonata.

ALKALMAZÁS ÉS ADAGOLÁS:

Keverjünk el két csapott teáskanálnyi (5000 mg) készítményt 200 ml (vagy több) langyos vízben. A maximális hatás elérése érdekében lassan, több óra alatt kortyolgassuk el az italt. Fogyasszuk naponta egy vagy az erőteljesebb hatásért naponta két alkalommal, egyszer délelőtt, egyszer délután. A készítmény hosszú távon alkalmazható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

ÖSSZETÉTEL:

I-e és II-es típusú izlandi kollagén, acerola termésének kivonata, kurkuma (Curcuma longa) gyökér kivonat, tömjénfa (Boswellia serrata) kivonat és eperfa (Morus alba) termésének kivonata.

FIGYELMEZTETÉS:

Fogyasztása 3 éves kor alatt nem ajánlott. A készítmény használatának lehetőségét terhesség és szoptatás ideje alatt beszélje meg kezelőorvosával! A termék használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást!

TÁROLÁSA:

Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól! Óvja a fagytól! Gyermekektől távol tartandó!

MINIMÁLIS ELTARTHATÓSÁGA:

Minimális eltarthatósága - lásd a csomagoláson.


EAN – 8594069933437

 

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 150g
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Kína
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.841 Ft
Raktáron
  • GYENGÉD MÉREGTELENÍTÉS

  • LELKI EGYENSÚLY

  • EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSA

5.841 Ft
Raktáron
  • ENERGIAKÉSZLETEK FELTÖLTÉSE

  • ÖSSZPONTOSÍTÁS

  • KEDÉLYÁLLAPOT-JAVÍTÁS

Keresés