Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Hawaii Spirulina Powder 100g

Cikkszám: E005004003
Gyártó: Energy Group a.s .
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

ENERGY Hawaii Spirulina Powder 100g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

ENERGETIKAI JELLEMZÉS
Spirulina növeli a szervezet teljesítőképességét, és nagyobb terhelés után gyorsan regenerálja a testet. Így nemcsak a kiesett erő pótlására, hanem a test és a lélek fiatalos kondíciójának megőrzésére ugyancsak kiválóan alkalmazható. Fiatalító (az öregedési folyamatokat visszafordító, illetve fékező) hatásainak köszönhetően fenntartja a szervezet megfelelő adaptációs képességét helytelen táplálkozás esetén is (alkohol és más egészségkárosító hatások). Megszokottnak nem nevezhető tünetek jelezte egészségügyi problémákban és nem egyértelmű betegségekben megnyilvánuló „kisiklások” esetén a Spirulina az egyik legjobb harmonizáló készítmény.
ENERGETIKAI PÁLYÁK
A Spirulina elsősorban azoknál a szerveknél és energetikai pályáknál fejti ki jótékony hatásait, amelyek elősegítik a test teljesítőképességének fokozását és a szervezet regenerálódását: máj, epehólyag, szívburok és hármas melegítő, gyomor és lép-hasnyálmirigy. AHawaii-szigetek érintetlen természeti környezetében hullámzó, színtiszta tengervízből nyerjük a világ legjobb minőségű Spirulináját. A napsugarak ölelte, egyedülálló környezetben lassan növekvő és erősödő Spirulina alga hihetetlen mennyiségű energiával töltődik fel, hogy kivételes összetételével segítségünkre legyen egészségünk megőrzésében és életerőnk fokozásában. Vitaminok, ásványi anyagok és más tápanyagok figyelemreméltó skáláját kínálja. A Hawaii Spirulina csaknem kétszer annyi biológiailag értékes hatóanyagot tartalmaz, mint bármelyik másik Spirulina a Földön, valamint kb. 30 olyan tápanyag található meg benne, amely a többiben egyáltalán nincs jelen. A jól felszívódó, növényi eredetű fehérjék legjobb forrása (akár 70%-os fehérjetartalom, 80%-os felszívódási képesség mellett).

A HAWAII SPIRULINA ALKALMAZÁSA
» optimalizálja a táplálék előrehaladását a bélrendszerben, fokozza a telítettség érzését
» segít ellenőrzés alatt tartani a testsúlyt, és támogatja az izomzat természetes felépítését
» jelentős munkahelyi terhelés, stressz és megerőltető sportteljesítmény esetén különösen előnyös
» hozzájárul a vércukorszint stabilizálásához
» a szervezet számára könnyen felhasználható ásványi anyagok, vitaminok és tápanyagok forrása
» serkenti a lactobacilusok termelését, ennek köszönhetően javítja a bél mikroflóráját
» jelentős mértékben támogatja a szervezet védekezőképességét
» serkenti a nyirokrendszer működését
» a sejtregenerációban fontos nukleinsavak (RNS/DNS) gazdag forrása, ezáltal lassítja az öregedést és a szervezet „elhasználódását”
» felgyorsítja a sebgyógyulást
» vastartalma révén elősegíti a vörösvértest-képződést, emeli a hemoglobin szintet, így jótékonyan hat az oxigén szállítására, egyben mérsékli a fáradtságot és a kimerültséget
» hatékonyan lebontja a méreganyagokat, és természetes úton kiválasztja a toxinokat a szervezetből
» támogatja az agyműködést és javítja a koncentrációt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
Dél-Kalifornia ámulatba ejtő tájai között található az a hely, ahol a zöldárpából, a növény növekedésének legkorábbi szakaszában állítjuk elő az ENERGY egyik legértékesebb növényi kivonatát. A szervezet által könnyen felhasználható, természetes vitaminok széles skáláját, több mint 20-féle élő enzimet és számtalan ásványi anyagot tartalmaz. A por formájában elérhető készítmény hatékony energiaitalok elkészítésére szolgál. Hatását már az ajkakkal való érintkezéskor elkezdi kifejteni, és az emésztőrendszeren végighaladva, folyamatosan érezteti.
6.633 Ft
Raktáron
A Tibeti-fennsík, a jeges vizek, a sebes patakok és a tiszta hegyi levegő vidéke az a hely, ahol a zöldárpából, a növény növekedésének legkorábbi szakaszában állítjuk elő az ENERGY egyik legértékesebb növényi kivonatát. A szervezet által könnyen felhasználható, természetes vitaminok széles skáláját, több mint 20-féle élő enzimet és számtalan ásványi anyagot tartalmaz. A tabletta formájában elérhető készítmény egyszerűen alkalmazható, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyors és kényelmes megoldásokat keresnek.
6.633 Ft
Raktáron
A karcsú Euterpe oleracea pálma otthona a brazil dzsungelek mélyén található. Formájában és színében a fekete áfonyára emlékeztető termése nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen, biológiailag értékes anyagokat. B1-, B2-, B3-, A-, C- és E-vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek, telítetlen zsírsavak, aminosavak, flavonoidok, fehérjék, rostanyagok és főleg antioxidánsok találhatók benne. Az ORAC szabványrendszer szerint a Föld összes gyümölcse közül az acainak a legmagasabb az antioxidáns szintje. Klinikai tanulmányok az antioxidáns mechanizmusok háromszor erősebb aktivitásáról számolnak be – már egyszeri alkalmazást követően is.

Keresés