Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL ILLOBELLO LÉGZÉS KÖNNYÍTŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK 100% (10ml)

Ár:
1.416 Ft (1.115 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963944
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL ILLOBELLO LÉGZÉS KÖNNYÍTŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK 100% (10ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverékkel LÉLEGEZZ SZABADON!

Eukaliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést. Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegít a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Használhatod
- porlasztóval a légtérbe permetezve vagy párologtatva
- Száraz inhaláció: tegyél 1 csepp illóolajat a papírzsebkendőre, majd 2-3 cm-re az az orrodtól az illatot lélegezd be vagy egyszerűen csak szippants egyet az üvegcséből.
- tisztító illatos gőz-inhalálás: Az Illóolajos inhalálással kitisztítja az arc- és orrüreget, enyhítheti a fejfájást. Nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás esetén inhalálj A légzéskönnyítő illóolaj keverékből tegyél 2-3 cseppet 1 liter forró vízhez, majd a fejed letakarva, szemed becsukva inhalálj. Az inhalálás meleg vízzel és ne forróval történjen! Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Felszabadítja a légzőszervi járatokat.
- Szaunában
A MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állították össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában. MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból készült.
- Levendula illóolaj: jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén. Csillapíthatja a torokfájást, a gége-és mandulagyulladást. A levendula illóolaj eloszlatja a melléküregi gyulladások során felgyűlt váladékokat, dugulásokat,
sőt még akkor is segítheti a légutak tisztán tartását, ha allergiás reakció miatt dugult el az orrunk.
- Eukaliptusz illóolaj: Hatása elsősorban légúti megbetegedések ellen,és fájdalomcsillapításra terjed ki. Az eukaliptusz illóolaj vírusölő és baktériumölő hatásának köszönhetően a nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás ellen rendkívül hatékony. Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Az eukaliptusz illóolaj felszabadítja a légzőszervi járatokat. Növeli a vér oxigénellátottságát, így több oxigén és tápanyag juthat el a sejtekhez.ható.
- Borsmenta illóolaj: A borsmenta illóolaj antibakteriális, vírusölő, erős fájdalomcsökkentő, hűsítő, erős görcsoldó, erősítő hatásokkal rendelkezik. A mentol felelős a jellegzetes, azonnal felismerhető aromáért. Az olaj megnyugtatja az igénybe vett orrnyálkahártyát, megkönnyíti a légzést, és jelentős antibakteriális tulajdonságával elősegítheti a mielőbbi gyógyulást.
- Citrom illóolaj: A Citrom illóolaj legfontosabb tulajdonságaiként a fertőtlenítő antimikrobiális és antivirális hatások emelhetők ki, elősegítheti a gyógyulást, energiát ad. Erősítő, antiszeptikus hatású, jótékonyan hat a légzőrendszerre.

Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegíthet a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

A felszabadító eukaliptusz vibrálóan friss mentával utat nyit a levendulavirág és citrus átható illatának

Kiemelt felhasználási javaslat A levegő tisztítására, fertőtlenítésére, füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szaunázáshoz.
Összetétel Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia oil), Eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus globulus oil), Borsmenta illóolaj (Mentha piperita oil), Citrom illóolaj (Citrus medica limonum oil) Linalool*, Limonene*, Citral*. (* az illóolajok természetes komponense)
Kiszerelés 10 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Márka MEDINATURAL
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyába, sérült bőrfelületre ne kerüljön! A bőrön higítatlanul ne használd, használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.416 Ft
Rendelhető
Alkalmazható párologtatásra- irodában, autóban, tanulószobában, fitneszteremben, szaunában, kiegyensúlyozó-feszültségcsökkentő aromafürdőhöz, feszültségoldó masszázsolaj készítéséhez.
1.416 Ft
Rendelhető
Használható fürdővízbe, bedörzsölésre, lábfüdrőbe, szájöblögetőnek, bőrfrissítő masszázsolaj készítéséhez, légterek frissitésére, aromalámpába, szaunában.
1.416 Ft
Rendelhető
Citrusoss Frissítő természetes illóolaj keverék - citrusfélék és egy csipet menta egyedi és harmonikus keveréke
A benne levő citrusféléknek köszönhetően a stresszoldásban segít, felvidít, tiszta, könnyed légkört teremt, felemelő illattal tölti be a teret és a természet erejével fertőtleníti a levegőt. Használhatod otthon és a munkahelyeden is, leginkább párologtatva vagy az üvegből megszagolva. Aktiváló hatású fáradtság esetén, alkotómunka vagy tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában. Kitűnő választás autó illatosítóként az éberség fokozására!

Keresés