Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál. Elfogadom
Menü

Garancia és Elállás

1. Garancia, jótállás

Törvény által javasolt garanciát (másnéven jótállást) adunk minden jótállás köteles termékre, az átadástól számított 12 hónapig – kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

2. Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keressen meg az katabioportal@gmail.com e-mail   címen vagy telefonon (+36302187603).

A Polgári Törvénykönyv és a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet alapján csak a magánszemélyek (természetes személyek) minősülnek fogyasztónak. Csak a fogyasztókat illetik meg internetes vásárlás esetén a fogyasztói jogok (így az indokolás nélküli elállás joga is).

Amennyiben az Ön által megrendelt termék jelenleg nincsen raktáron, telefonos egyeztetés után más, a megrendelésével kompatibilis terméket ajánlunk figyelmébe.

Vannak olyan termékek, amelyeket nem tartunk készleten, így azok beszerzése vagy legyártása időt vesz igénybe, a várható szállítási időről minden esetben tájékoztatjuk és egyeztetjük megrendelőnkkel a szállítás dátumát.

 

 

Keresés