Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL ILLOBELLO SZÚNYOG ÉS ROVARŰZŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK (10ml)

Ár:
1.416 Ft (1.115 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963975
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL ILLOBELLO SZÚNYOG ÉS ROVARŰZŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK (10ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék a Természetben hasznos segítő és védelmező társad lesz kerti grillezésnél, kirándulásoknál.

Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és semmi kedved osztozkodni velük a lakásodon? Akkor ez a természetes illóolaj keverék Neked készült. Nem kell, hogy a rovarcsípés elleni védekezés azt jelentse, hogy mérgező, irritáló anyagokat keljen elviselned. Az illobello Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék hatóanyagait kizárólag 100%-os természetes illóolajok alkotják.
- Indiai Citromfű illóolaj
- Levendula illóolaj
- Eukaliptusz illóolaj

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illata, hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével.
Szerencsére a rovarok ki nem állhatják ezt a nekünk egyébként kellemes illatot.
- párologtatóba a nyugodt éjszakákért -beltérben felfrissíti a levegőt, és nemcsak a hangulatot fokozza, de a kellemetlen csípésektől és zümmögéstől is megkímél.
Tipp: beltérben 10 csepp MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék a párologtatóba , kültéren ennél magasabb cseppszám Tegyél néhány cseppet a keverékből egy vattacsomóra, pamutlabdára (és a szellőzőnyílásba vagy a bogarak útvonalára helyezd el).
- Spray készítéséhez Tipp: 100 ml-es spray flakont tölts fel kb. 2/3-ig vízzel, ehhez adj a MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverékből 10-15 cseppet. Egy két fújás a ruházatra, hogy távol maradjanak a vérszívók.( használat előtt mindig fel kell rázni)

Kiemelt felhasználási javaslat Párologtatóba a nyugodt éjszakákért, spray készítéséhez, gyertyakészítéshez
Összetétel Indiai Citromfű illóolaj(Cymbopogon citratus oil ), Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia oil), Eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus globulus oil), Citral*, Linalool*, Limonenne*(* az illóolajok természetes komponense)
Kiszerelés 10 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Márka MEDINATURAL
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyába, sérült bőrfelületre ne kerüljön! A bőrön higítatlanul ne használd, használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés