Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ SÁRGABARACKMAG 100% (20ml)

Ár:
1.288 Ft (1.014 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963210
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ SÁRGABARACKMAG 100% (20ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Fiatalabb, szebb és ragyogóbb bőre minden Nő vágyik.
A sárgabarackmag olaj könnyű szerkezetű , jól felszívódó olaj, mely kellemes, selymes érzetet hagy maga után! A sárgabarackmag bőrápoló olaj ideális választás nyak, dekoltázs és a szem körüli érzékeny területek ápolására is. Regeneráló és revitalizáló hatásával, felveszi a harcot az öregedés jelei ellen. A sárgabarackmag bőrápoló olaj vitalitást és ragyogást kölcsönözve visszaadja a bőr régi fényét, tónusát és simaságát.

A sárgabarackmag bőrápoló olaj alkalmazását ajánljuk minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel. A bőrpuhító és a bőr szárazságát enyhítő hatású olajbőr ápolására.
- A szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására
- minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
- vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel.
- nyak és dekoltázs ápolására
- a szem környékének ápolására a a bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére

Sárgabarackmag bőrápoló olaj remek éjszakai arcápoló olaj - ​tegyél néhány cseppet az arcodra lefekvés előtt, reggelre tündöklő bőr lesz a jutalmad.

Kiemelt felhasználási javaslat szem-, arc- és bőrápolás, ránctalanítás
Összetétel 100% Prunus Armeniaca Kernel Oil* (*100% bio sárgabarackmag olaj) Az értékes és minőségi olajat a biotermesztésből származó sárgabarack gyümölcs magjából nyerik kímélő hideg sajtolással, azért, hogy minél több vitamint és ásványi anyagot őrizzen meg magában.
Kiszerelés 20 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe ne kerüljön! Használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.288 Ft
Rendelhető
A makadámdió bőrápoló olaj egy igen kellemes, tápláló bőrápoló olaj, mely a sejtek szintjén fejti ki hatását a bőröd szerkezetének visszaállításában. A makadámdió bőrápoló olaj bőrsimító és regeneráló tulajdonságaival finommá, puhává teszi a bőröd legyen az száraz, érzékeny, irritált, kombinált, zsíros, vagy rosaceas kipirosodásra hajlamos bőr.
1.288 Ft
Rendelhető
A száraz, töredezett haj legjobb ellenszer- az extra száraz bőr megmentője.
1.198 Ft
Rendelhető
A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a  száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására. Enyhíti a bőr viszketését, kiszáradását, segíti a bőr védő rétegének helyreállítását, a bőr megújulását, kiválóan hidratál. Ideális a szem körüli érzékeny terület ápolására, a ráncok kisimítására, halványítja a szem alatti sötét karikákat. Rendszeres használatával fokozatosan csökkenthetők a szem és száj körüli finom ráncok.

Keresés