Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL ILLOBELLO NYUGI STRESSZŰZŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK (10ml)

Ár:
1.416 Ft (1.115 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963883
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL ILLOBELLO NYUGI STRESSZŰZŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK (10ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék- Stresszcsökkentés természetesen

Akármennyire is igyekszünk, a hajtás, a határidők, a stressz életünk részei. Nem mindegy azonban, hogyan kezeljük! Fontos időt szakítani egy kis pihenésre, adj időt magadnak és időnként töltsd fel a tested-lelked egyaránt .
MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állítottuk össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában. Jótékonyan hat a feszültséggel teli mindennapokban, stresszes életmód esetén. Elősegíti az ellazulást, a napi stressz legyőzését. Vidám illatával jó hatással van a lelki egyensúlyra és az idegrendszerre.

Vidám citrusos virágos illatában a levendula, Narancs,
Mandarin a kamilla és ilang-ilang harmonizáló táncot jár,
amely kitűnően pihentet és oldja a feszültséget.

A MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból készült. ️
- Narancs illóolaj
békét, boldogságot, örömöt okoz az agynak, a testnek és a szívnek. Lelki támogatást nyújt depresszió esetén.
- Levendula illóolaj
nyugtat, csökkenti a depressziót és enyhíti az izgalom érzését. Segít relaxálni, megnyugodni, megbékélni különböző helyzetekkel.
- Mandarin illóolaj
a stresszoldásban segít, felvidít, felüdít, serkent, motivál, élénkít, mosolyt csal az arcunkra : )
- Római kamilla illóolaj
nyugtató, relaxáló, izomgörcsöket csökkentő hatású, megnyugtatja a lelkünket, idegeinket.
- Ilang-ilang illóolaj
önbizalmat, békét ad, megnyugtat.,harmonizálja az érzéseinket, csökkenti a lelki görcsöket.

Mozogj rendszeresen!
A mozgás nemcsak az izmaid feszültségét csökkenti, de serkenti a boldogsághormon termelődését is – nemcsak a lelked, hanem a tested egészsége érdekében is érdemes legalább heti kétszer-háromszor ellátogatnod az edzőterembe! Ne felejtsd otthon MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréked sem tegyél egy párcseppet a zsebkendődre vagy a törölközöd sarkára és onnan időnként szippantsd be az elbűvölő illatát!

Relaxálj a habok között
Ha este, munka után sem tudsz ellazulni vagy csak szeretnél ellazulni, eressz magadnak egy kád vizet és készíts egy nyugtató, lazító aromafürdőt.
A fürdővízbe csepegtess 3-5 csepp MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréket, oltsd le a villanyt, és inkább néhány mécsest vagy gyertyát tégy a kád mellé! Ha fokozni szeretnéd a fürdés pozitív hatásait, kapcsolj be valamilyen kellemes, nyugtató zenét és relaxálj egy picit!

A Nyugodt és pihentető éjszakákért
Az egész napos rohanás után még otthon sem tudsz lazítani, a fejedben kavargó gondolatok miatt az elalvás is nehézkes?
Néhány csepp MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék segíthet: lefekvés előtt tégy egy pár cseppet hálószobádban lévő párologtatóba, vagy csepegtess egy zsebkendőre és ted magad mellé!
MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréket alkotó gyógynövények illóolajai jótékony hatást gyakorolnak az idegrendszeredre, segíthetnek megszabadítani a feszültségtől, így végre nyugodtan alhatsz. Jó pihenést!

Kiemelt felhasználási javaslat Párologtatásra- irodában, autóban, tanulószobában, fitneszteremben, szaunában, kiegyensúlyozó-feszültségcsökkentő aromafürdő, feszültségoldó masszázsolaj készítéséhez
Összetétel Narancs illóolaj (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), Levendula Ilóolaj(Lavandula angustifolia), Mandarin illóolaj (Citrus reticulata Oil), Ilang-ilang(Cananga Odorata) ,Római kamilla illóolaj (Anthemis nobilis , Limonene*, Limonene*, Linalool* (* az illóolajok természetes komponense)
Kiszerelés 10 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Márka MEDINATURAL
Megjegyzés Nem kívánt hatások, ellenjavallatok, figyelmeztetések: a citrusfélék illóolajai fényérzékenyítő hatásúak, ezért a bekent területet ne érje napfény legalább 6, vagy akár 12 óráig. Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyába, sé
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.416 Ft
Rendelhető
MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverékkel LÉLEGEZZ SZABADON!
Eukaliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést. Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegít a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz. Alkalmazható a levegő tisztítására, fertőtlenítésére, füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szaunázáshoz.
1.416 Ft
Rendelhető
Citrusoss Frissítő természetes illóolaj keverék - citrusfélék és egy csipet menta egyedi és harmonikus keveréke
A benne levő citrusféléknek köszönhetően a stresszoldásban segít, felvidít, tiszta, könnyed légkört teremt, felemelő illattal tölti be a teret és a természet erejével fertőtleníti a levegőt. Használhatod otthon és a munkahelyeden is, leginkább párologtatva vagy az üvegből megszagolva. Aktiváló hatású fáradtság esetén, alkotómunka vagy tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában. Kitűnő választás autó illatosítóként az éberség fokozására!
1.416 Ft
Rendelhető
A MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj keverék illata egyszerűen mennyei! Édes narancs és rózsa illatú geránium romantikus harmóniája az eleven és mégis megnyugtató levendula virág frissességével.
A MediNatural Virágos Romantika természetes illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból készültek! Alkalmazható pPárologtatásra- irodában, autóban, tanulószobában, fitneszteremben, szaunában, kiegyensúlyozó-feszültségcsökkentő aromafürdő, feszültségoldó masszázsolaj készítéséhez, romantikus-szexi környezet megteremtésére a hálószobában és bárhol ahol virágos mezőre vágysz.

Keresés