Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Thermal Kristálysó Peelingre és Masszázsra 400g

Ár:
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
Egységár: 9,75 Ft/g
Cikkszám: 5999886036225N
Gyártó: THERMAL NATURAL LIFE KFT
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-07-18

Leírás és Paraméterek

Thermal Kristálysó Peelingre és Masszázsra 400g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. A sóval történő bőrtisztítás és masszázs fokozza a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket. A termék citrom illóolajat tartalmaz, mely a pórusokon keresztül a bőrbe jutva bőrfiatalító hatású.

Alkalmazás: a termékkel zuhanyzás közben finoman dörzsölje át testét, az arc kivételével. A kívánt hatás érdekében kerülje a szappan vagy tusfürdő használatát.

INCI: Mannitol and Cellulose and CI 42000 and Tocopheryl Acetate and Silica and Hydroxypropyl Methylcellulose

A peelingben lévő színes gyöngyök, olyan aktív hatóanyagokat tartalmaznak mint: A-és E-vitamin származékokat, Q-10 koenzimet . A kozmetikai készítmény használata folyamán, ezeket az összetevőket a kezelt bőrfelületre juttatjuk. A gyöngyök szerkezeti összetevői (mannitol, laktóz, xilitol, cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz) könnyen szétmorzsolódnak és nem hagynak maradékot a kezelt bőrfelületen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.300 Ft
1,72 Ft/g
Raktáron
A hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat az évszázados tapasztalatok alapján, mozgásszervi betegségek, izületi bántalmak, bizonyos nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlja.
2.809 Ft
Rendelhető

A Vitaking MagneTrio kitűnő minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint.

4.372 Ft
Rendelhető
A glükózamin és a kondroitin a porcszövet természetes alkotórészei. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.

Keresés