Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Thermal Kristálysó Peelingre és Masszázsra 200g

Ár:
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999886036225
Gyártó: THERMAL NATURAL LIFE KFT
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-01-23

Leírás és Paraméterek

Thermal Kristálysó Peelingre és Masszázsra 200g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. A sóval történő bőrtisztítás és masszázs fokozza a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket. A termék citrom illóolajat tartalmaz, mely a pórusokon keresztül a bőrbe jutva bőrfiatalító hatású.

Alkalmazás: a termékkel zuhanyzás közben finoman dörzsölje át testét, az arc kivételével. A kívánt hatás érdekében kerülje a szappan vagy tusfürdő használatát.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.
Lábradírként használom. Csodás eredménye van.

Hasonló termékek

1.600 Ft
Már nem gyártják a terméket!
A Thermal Natural Creme biológiailag aktív nyomelemek formájában tartalmazza az antireumatikus hatású gyógyvíz ásványi anyagait. A görcsoldó (relaxáló) és fájdalomcsillapító gyógynövények és illóolajok (kámfor, menthol, rozmaring) fokozzák a bioaktív hatást. Alkalmazható napi testápoláson túl izmokra és ízületekre. Hatóanyagai révén enyhíti az izomfájdalmakat, hűsíti és frissíti az izomzatot, ezáltal a mozgás könnyebbé válik.
1.600 Ft
Raktáron
Ez a speciális készítmény olyan válogatott összetevőket tartalmaz, amelyeknek aktív relaxáló hatásuk van. A lábfürdő kellemesen ellazítja a fáradt lábat és puhítja a képződő bőrkeményedéseket. Kiválóan alkalmas pedikűrre, relaxáló lábfürdőként az égő, fáradt lábak felfrissítésére.

Keresés