Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

VITACELL CSEPPEK 8,5ML

Ár:
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999881664010
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-23

Leírás és Paraméterek

VITACELL CSEPPEK 8,5ML terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A legáltalánosabban használt készítmény az egészségben maradás hathatós elősegítésére. Hatóanyaga a celladammal azonos hatóanyag családból származó, ún. lipopoliaminoamid komplex molekulák csoportja.

Általánosságban mondhatjuk, hogy a Vitacell készítmények ajánlhatók megelőzésre és általános egészség megőrzési célzattal, a Celladam készítmények pedig, kialakult betegség esetén jelenthetnek segítséget.

  • Milyen besorolása van a Vitacell cseppnek? A Vitacell csepp étrend-kiegészítőként regisztrált az Országos Élelmiszer Tudományi Intézetnél, 9852/2011 OETI szám alatt.
  • Kell-e tesztet csináltatni, ha Vitacellt akarok szedni? Nem. Általános egészségmegőrzési céllal a Vitacell cseppeket bárki szedheti, előzetes vizsgálat nélkül.
  • Szedhetik-e gyermekek? Igen, szedhetik. Hat év alatt felezhető az adag.
  • Lehet-e folyamatosan szedni, vagy szünetet kell tartani közben? A cseppeket megelőzési céllal legalább három hónapig javasolt szedni, de leghatásosabbnak folyamatos szedés esetén bizonyult.
  • Milyen káros mellékhatása van a készítményeknek? A készítményeknek ismert káros mellékhatása nincs, hozzászokni nem lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Rendelhető

Természetes savlekötő, gyomor és bélrendszeri panaszokra nyújthat megoldást, mint pl: IBS, reflux, gyomorégés, gyomorfekély, Crohn. Mindemellett hasznos bélbaktériumot, papain enzimet, és lipázt is tartalmaz.

Keresés