Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Thermal Fürdőkristály 2500g-os

Ár:
3.400 Ft (2.677 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999886036294
Gyártó: THERMAL NATURAL LIFE KFT
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Thermal Fürdőkristály 2500g-os terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A több százmillió éves gyógyhévíz ásványi anyagait tartalmazó fürdőkristály kiválóan segíti a balneotherápiás kezelések otthoni alkalmazását. Az esszenciális nyomelemek fürdőzés közben fokozzák a sejtek anyagcseréjét, oldják a feszültséget, segítenek ellazulni, hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt. Az egészség megtartásában és testünk kényeztetésében fontos szerepet játszanak az ásványi sóoldatok. A hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat az évszázados tapasztalatok alapján, mozgásszervi betegségek, izületi bántalmak, bizonyos nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlja.

Használati utasítás: Folyó vízsugár mellett öntsön egy tasak fürdőadalékot a normál méretű fürdőkádba. A testhőmérsékletű vízben 15-20 perc  fürdőzés, majd pihenés javasolt. Pezsgőfürdőkben és hidromasszázs (jacuzzi) kádakban is alkalmazható.

Kiemelt felhasználási javaslat Fürdőzéshez
Kiszerelés 2500g (5x500g)
Gyűjtőcsomagolás 6db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 33073000
Márka Thermal Natural Life
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Allergénmentes Igen
Színtetikus tartósítószerektől mentes Igen
Bőrbarát Igen
Kőolajszármazékokat nem tartalmaz Igen

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.

Hasonló termékek

2.809 Ft
Rendelhető

A Vitaking MagneTrio kitűnő minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint.

4.500 Ft
Raktáron

Thermal Natural Life - Thermal Liquid & Aromatherapy (10 x 30ml) - fürdőkúra 20 napra

Thermal Liquid & Aromatherapy fürdőkészítmény egy háromfázisú (3 in 1) fürdőkúra, mely egyesíti a balneoterápia, az aromaterápia és a korszerű testápolás együttes hatásait, ezáltal elősegíti a Medical Wellness otthoni alkalmazását.

A kúra tartalmazza a gyógyhévíz természetes hatóanyagait, melyben nagy az ásványi sók és nyomelemek koncentrációja (Kalcium, Magnézium, Hidrogénkarbonát, stb). A fürdőkúra egyes szakaszaiban különböző illóolajokat tartalmaz, melyek a bőrrel érintkezve fejtik ki hatásukat.(görcsoldó, fájdalomcsillapító, lazító, antiszeptikus, nyugtató, gyulladásgátló) Az illóolajokat, az aromaterápiás fürdőket több ezer éve eredményesen alkalmazzák a reumatikus és mozgásszervi panaszok enyhítésére, ismert ezek gyógyító hatása. A levendula illóolajnak gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és relaxáló hatása érvényesül, az orvosi zsálya görcsoldó, fájdalomcsillapító, nyugtató és lazító hatással bír, ezáltal oldja a mozgáskorlátozottságot.

Thermal Liquid & Aromatherapy fürdőadalék kíméletesen tisztítja bőrét, csökkenti a fürdővíz klórtartalmát. Rendszeres használatával a bőr lágy tapintású és selymes lesz. Micellás oldódással biztosítja a hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe való bejutását.

1.800 Ft
Raktáron
Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, 18000 négyzetcentiméter. A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait.

Keresés