Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Caralotion 200ml

Ár:
3.366 Ft (2.650 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005012001
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Caralotion 200ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A Caralotion testápoló tej bioinformációs hidratáló készítmény, erőteljes regeneráló hatással a test egész bőrfelületére. Erős antioxidációs hatással rendelkezik, könnyen adagolható, és kenhető.

A tejet finomam masszírozzuk be a bőrünkbe, lehetőség szerint fürdés után, így érhetjük el a bioaktív anyagok optimális hatását.

A Caralotion testápoló tej megfelelő kiegészítője a Protektinnek – elősegíti a bőr tisztító funkciójának megújulását. A hatóanyagai a nanoszférákon keresztül a bőr mély rétegeibe is eljutnak, ahol lassan szabadulnak fel.

Részletesebben az összetevőkről:
Gyógynövény kivonat
Összetevői túlnyomórészt a bőrre kedvező hatású gyógynövények.

Közönséges gyújtoványfű: hangyasavat, almasavat és ecetsavat tartalmaz, gyógyítja a gennyesedő sérüléseket.

Réti nyúlszapuka: flavonoid-tartalma kedvezően hat a rosszul hegedő sebekre, felfekvésekre, égési sérülésekre és bőrgyulladásokra.

Háromszínű vadárvácska: rutin, és egyéb flavonoid-tartalma miatt hatásos ekcémák, és allergiás kiütések ellen.

Japánakác: pikkelysömör és allergia gyógyításában erőteljes hatású.

Százszorszép: a flavonoidok, a szaponinok, nyálka, és a csersav erőteljes hatással bírnak a herpesz, kiütések, pikkelysömör és pattanások esetén.


Alaptid
Eredeti csehszlovák szabadalmaztatott vegyület, olyan polipeptid, amely képes többszörösen magához kötni a vizet és regenerálni a sejteket. A készítményben lévő kalcium, növényi anyagok, valamint ásványi sók ezeket a tulajdonságokat erősítik.

Több mint 60 ásványi anyag és nyomelem alkotta komplexum
A Caralotion a Podhájská hőforrás harmadkori tengervízéből származó természetes ásványok, és sók széles palettáját tartalmazza, melyek melegítik, táplálják és védik a bőrt. A termálvíz magas energetikai potenciáljának, és különleges összetételének köszönhetően kedvező hatással van a bőr sejtjeire.

Azelasav
Rákellenes és hegedést elősegítő hatású.

Növényi olajak és ceramidek komplexuma
A hidegen sajtolt olajak megtartják a természetes tápláló tulajdonságaikat és egészében rendkívül pozitív hatással vannak a bőr szerkezetére. Összetevői közé tartozik a kender-, a mák-, a len- és a szója olaj.

Borostyánkősav
Erős sejtregeneráló hatása van. Már az ősi Egyiptomban is borostyánkő lapokat varrattak a fáraók a bőrük alá, mert hittek a fiatalító hatásában. A modern kutatások is kimutatták, hogy a borostyánkősav rendelkezik ezzel a hatással.

Bioaktív anyagok a kaliforniai földi gilisztából, és kaviárcsigából, melyek kedvezően hatnak a bőr hormonális működésére, táplálására, a vérellátás fokozására, és a regenerálására.

A, C és E vitamin komplexum
A Caralotion-ben található anyagok antioxidációs hatásuk tekintetében kiegészítik egymást, és gátolják a bőr idő előtti öregedését. Egészen egyedülálló a különleges növényi anyagok, ásványok, és az A, C, E vitamin szabad gyökök okozta oxidáció elleni hatása. Ellensúlyozzák a túlzott mennyiségű napsugárzás káros hatását, s elősegítik, hogy a kollagén rostok megőrizzék a bőr rugalmasságát. A vitaminok a maximális hatékonyságot lehetővé tévő alakban, ún. észterként találhatók meg a készí

Kiszerelés 200 ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.861 Ft
Raktáron
Félünk valamitől? Összeesünk
a fáradtságtól? Az Artrin sampon
a Víz életadó erejével tart fenn minket.

Minden természetes hajszín esetén használható, de inkább sötétebb és száraz hajra ajánlott. Korlátozza az ősz hajszálak megjelenését, segíti az új hajszálak növekedését, főleg férfiaknál.
3.861 Ft
Rendelhető
Széthasad a fejünk a gondok miatt? Szorongunk, idegesek vagyunk?
A Cytovital sampon lehetővé teszi
a kimerült elmének, hogy megpihenjen.

A Cytovital sampon minden természetes hajszínre kiválóan alkalmazható, ám leginkább világos hajra javasolt. Regenerálja a töredező, könnyen szálasodó hajat.
3.861 Ft
Raktáron
Kezdjük elveszíteni a motivációnkat? A Ruticelit sampon napfényt hoz
a lelkünkbe, és mozgásba lendít.

Inkább sötétebb hajszínre javasolt. Csökkenti a korpaképződést, megerősíti a hajszálakat, és a fejbőr vérellátásának javításával támogatja a haj megújhodását.

Keresés