Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Cytosan Inovum kapszula 90kapszula

Ár:
11.781 Ft (9.276 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8594069933871
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Cytosan Inovum kapszula 90kapszula terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Méregtelenítő, regeneráló, humát alapú bioinformációs készítmények
A Cytosan és a Cytosan inovum széles körben alkalmazható, humin anyagokat, szilimarint, borostyánkősavat és zöld agyagot tartalmazó, bioinformációs, regeneráló készítmény.

Energetikai pályák
A Cytosan és a Cytosan inovum elsősorban a vékonybél, a vastagbél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy energetikai pályáját, valamint a kormányzó meridiánt harmonizálja.

Összetétel
Cytosan: lignohumát, szilimarin és borostyánkősav
Cytosan inovum: lignohumát, tőzeg, szilimarin, zöld agyag és borostyánkősav

A humát és a lignohumát humin- és fulvosavak, valamint azok káliumsóinak keveréke.

Nagy molekulájú, bonyolult szerves vegyületekről van szó, amelyek oxigén jelenléte mellett szerves harmadkori anyagok folyamatos lebomlásával keletkeznek barnaszén- és tőzeglelőhelyeken. Ezek a kivételesen erős bioaktivitású, nagy hatású anyagok egyedülálló módon regenerálják a szervezetet, valamint annak energetikai rendszerét.

A humátok ún. kelát kötéssel képesek magukhoz kötni a nehézfémeket (ólom, higany, kadmium), semlegesítik a szabad gyököket, a környezetből származó mérgeket és a salakanyagokat, amelyeket ezt követően a szervezet kiválaszt magából.

Megakadályozzák továbbá a gombák és bizonyos típusú vírusok, valamint a kórokozó baktériumok szaporodását a szervezetben. A hatóanyagok a méregtelenítő folyamat során javítják a sejtek oxigénellátását, és a test egészére jótékonyan hatnak.

A humátok erős immunstimulánsok. Képesek megvédeni a sejteket a különböző sugárzások hatásaitól, beleértve az UV sugárzást is. A humin anyagok lassítják egyes daganatok növekedését, mert támogatják a DNS önjavító folyamatait. Csökkentik a véralvadást, ezért kiválóan alkalmazhatók szívinfarktus és szélütés (sztrók) megelőzésére. Segítenek feloldani a vérrögöket, és mérséklik a műtét utáni összenövések kialakulásának kockázatát. Javítják a hajszálerekben a véráramlást és ezen keresztül a szervek működését. Jótékony hatásuk a nők hormonproblémáinál, az ösztrogénszint ingadozásával kapcsolatos panaszok esetén is megmutatkozik. A humátok mindemellett előnyösen hatnak a bélműködésre. Először alaposan megtisztítják a bélnyálkahártyát, csökkentik a gyulladást, majd védőréteggel vonják be a nyálkahártyát, amely megakadályozza, hogy a méreganyagok és a nehézfémek bekerülhessenek a vérkeringésbe. Fontos nyomelem-pótlók.

A szilimarin a máriatövis (Silybum marianum) magjaiból nyert növényi flavonoidok összefoglaló elnevezése. Ezek az anyagok védik és regenerálják a májsejteket. A szilimarin stabilizálja a sejtmembránokat, és jótékonyan hat a májsejtek működésére. Mérsékli egyes mérgek hatását a májban, segít eltávolítani a szervezetből a szabad gyököket, megkönnyíti az epe kiválasztódását, és csillapítja a görcsöket. Segíti az anyagcserét és az emésztést.

A borostyánkősavat nemcsak a borostyánban találhatjuk meg, hiszen gyakorlatilag minden növényi és állati szövetben jelen van. Fontos szerepet játszik a sejtanyagcserében, aktiválja a szerveket, regenerálja a sejteket, és elősegíti a vas felszívódását a szervezetben.

A zöld agyag természetes, széles spektrumú, bioaktív anyag, amely fémoxidokból, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyagokból áll. Magába szívja a toxinokat, közömbösíti a túlzott sugárzás káros következményeit, ellazítja az izmokat, enyhíti a fájdalmat és a gyulladást, elősegíti a sebek gyógyulását. A zöld agyag a bélrendszerben nem szívódik fel, hanem a szervezet természetes úton választja ki. Hatása emiatt a bélrendszerre összpontosul.

A Cytosan és a Cytosan inovum hatásai
A két készítmény hatása és felhasználási területe többé-kevésbé megegyezik. A Cytosan inovum elsősorban a bélrendszer méregtelenítésére, a szervezet ásványi anyagokkal, valamint nyomelemekkel történő ellátására összpontosít. A Cytosan pedig a méregtelenítés folyamatának gyors elindítására szolgál. A terapeuta szempontjából ideális megoldás a két készítmény kombinált alkalmazása.

A Cytosan és a Cytosan inovum alkalmazása

baktérium- és vírusfertőzések, csökkent immunitás
immunstimuláns és gyulladásellenes hatás
a szájüreg nyálkahártyájának gyulladásos megbetegedései, gégegyulladás, vékonybél- és vastagbél-gyulladás (Crohn-betegség, colitis ulcerosa)
gyomorfekély, nyombélfekély
reuma, ízületi bántalmak (arthrosis, arthritis stb.)
gerincfájdalom
herpesz, ekcéma, kiütések, akne
szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzése
hormonzavarok, rendszertelen menstruáció, klimaxszal kapcsolatos problémák
csontritkulás megelőzése
krónikus fáradtság szindróma és energiahiány
a máj regenerálása
a májműködés védelme a különböző mérgekkel szemben, valamint a már sérült májsejtek regenerálása (pl. alkohol okozta májkárosodás esetén)
daganatos betegségek, sugárterápia (a visszaesés megelőzése)
cukorbetegség
fogágybetegségek, nagyfokú fogszuvasodás
gombák eltávolítása (Candida albicans vagy egyéb fajok)
szabad gyökökkel és sejtöregedéssel szembeni védelem
a szervezet mélyreható méregtelenítése, vértisztítás
a környezetből származó nehézfémekkel és mérgekkel szembeni védelem, sejtregeneráció
a szervezet működésének stabilizálása


A Cytosan és a Cytosan inovum különleges felhasználási területei

Intenzív hatású arcpakolás:
Oszlassa szét egy kapszula tartalmát kis mennyiségű vízben vagy Fytomineralban.
Ezzel intenzív hatású regeneráló pakolást készíthet, amit vigyen fel arcára és dekoltázsára. Miután a pakolás teljesen megszáradt, bő vízzel mossa le. A pakolás hatását célzottan módosíthatja, illetve befolyásolhatja az Energy bioinformációs krémei segítségével.
A Cytosanból vagy a Cytosan inovumból készített sűrű masszát minden, akár súlyosabb bőrsérülésre használhatja (sérülések, horzsolások, bőrkárosító anyagokkal való érintkezés).

Növényi tápanyag:
Ha egy kapszula tartalmát feloldja néhány liter vízben, növényeit is megajándékozhatja a humátok jótékony hatásával. A növények rendszeres Cytosanos locsolásával gazdagabbá teheti termésüket, illetve szebbé varázsolhatja otthoni kedvenceit, és növelheti a gombákkal szembeni ellenálló képességüket. Egyetlen kapszulából értékes tápanyagot készíthet valamennyi szobanövénye számára.

Állatoknak:
A Cytosant és a Cytosan inovumot bátran adhatja házi kedvenceinek is. Mindkét készítmény kiválóan alkalmazható betegségmegelőzésre, és mindkettő növeli a tenyésztett állatok vitalitását.

Figyelmeztetés:
A méregtelenítés elősegítése céljából fontos a napi folyadékbevitel növelése!

Ellenjavallatok:
A Cytosan és a Cytosan inovum használata citosztatikumok (kemoterápia) szedésével együtt nem javasolt. A Cytosan és a Cytosan inovum használatát mindenképpen konzultálja meg orvosával, ha ön szívbeteg vagy káliumot, esetleg olyan készítményt szed, amelynek feladata a kálium szervezeten belül tartása (pl. káliummegtartó vízhajtók, ACE-gátlók).

A készítmények méregtelenítő hatása miatt egyeseknél gyakoribbá válhat a székürítés. Ez a kísérőjelenség nem azt jelenti, hogy a készítmény szedését abba kell hagyni, hiszen a folyamat csupán jelzi, hogy a toxinok gyorsabban távoznak a szervezetből.

Adagolása:
Felnőttek esetében naponta 1-2 kapszula, gyorsabb hatás elérése céljából akár napi 3 kapszula.
A készítmény 3 évesnél fiatalabb gyermekeknek nem ajánlott.
Két-három hét alkalmazás után mindenképpen tartani kell egy hét szünetet.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 90 db kapszula
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

11.781 Ft
Raktáron
Kálium-humátot (tőzegkoncentrátumot), szilimarint és borostyánkősavat tartalmaz, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, immunrendszer, máj, belek, mozgásszervek, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, energiaháztartás.
A máriatövis terméséből nyert szilimarint és borostyánkősavat is tartalmazó kálium-humát (tőzeg) koncentrátum. A legerősebb immunstimuláns készítmények sorába tartozik.
A tőzeg védi a sejteket, javítja az oxigénellátást, képes elpusztítani többféle baktériumot (köztük a gyomor- és nyombélfekélyt okozó Helicobacter pylorit), vírust (főleg a herpesz és cytomegalo vírusokat), gombát. Óvja a sejteket a különböző sugárzásoktól, beleértve a radioaktív és az ultraibolya (UV) sugárzást is. Sugárkezeléskor védi az egészséges szöveteket. Hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Védelmet nyújt a károsodott beleknek, hasmenés idején is ajánlott. Előnyösen hat mozgásszervi megbetegedésekben, a csontok és az ízületek elváltozásai esetén.
5.445 Ft
Raktáron
Kálium-humátot, kálium-lignohumátot, szilimarint és borostyánkősavat tartalmazó, külsőleg széles körben alkalmazható, bioinformációs készítmény.
Kiemelt hatásterületei: bőrön át történő méregtelenítés, szövetek regenerációja, bőrvédelem, bőrfiatalítás
A CYTOSAN FOMENTUM-ban levő anyagok képesek bejutni a szövetekbe, és ott magukhoz kötni a salak- és méreganyagokat. A Pentagram® krémekkel együtt alkalmazva tisztítja a bőrt, megújítja és védi a sejteket.
Energetikai pályák:
A CYTOSAN FOMENTUM elsősorban a vékonybél és a vastagbél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép, valamint a kormányzó vezeték energetikai pályáját harmonizálja.
4.653 Ft
Raktáron
Tőzegből származó kálium-humátot és 7-féle illóolajat tartalmazó fürdőolaj, bioinformációkkal
100 ml
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, regenerálás, vérkeringés, nyirokrendszer, immunrendszer, bőr, mozgásszervek, ízületek, izmok, légutak, nőgyógyászati panaszok, érbetegségek, aranyér.
Ősidők óta ismert a tőzeg és a tőzegtartalmú talaj (tudományos nevén: peloid) természetes gyógyító ereje – gyógyító földnek, gyógyiszapnak is nevezték. A tőzegből származó, nagy mennyiségű huminsavat és sóit (főként kálium-humátot), valamint 7-féle illóolaj keverékét tartalmazó fürdőolaj összetevői jótékonyan hatnak a hámrétegre, a keringésre és rajta keresztül az egész testre. A salak- és méreganyagok eltávolításával támogatják a szervezet teljes méregtelenítését, regenerálódását, serkentik az egyes szervek működését, ösztönzik az immunrendszert és javítják a sejtek oxigénellátását.
Alkalmazása ajánlott műtét után, ízületi fájdalmakra, sportoláshoz, izomlázra, megfázás esetén.
Nem habzik, heti 2-3 alkalommal használható.

Keresés