Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Diamond fogkrém 120g

Ár:
2.069 Ft (1.629 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005008001
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Diamond fogkrém 120g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Gyémántfogak – Biztosan Ön is mindig errol álmodott!

Ahhoz, hogy fogaink olyan kemények és szépek legyenek, mint a gyémánt testünknek maximális gondoskodást kell nyújtanunk. Most bemutatunk Önöknek három olyan bioinformációs fogkrémet – Fehér gyémánt, Silix, Balsamio , amelyeket az Energy cég speciális technológiája alapján fejlesztettünk ki. A fogrémek alapösszetevoje a Podhajská forrásból származó harmadkori tenger t ermálvíze , amely egy sor hatékony ásványt és sót tartalmaz. Ez az ínyre összehúzó hatást kifejto víz a létezo legjobb tisztítószer.

A gyógynövények speciális elegyét a termál vízben tárolják, és a növényekbol kiválasztódnak a hatékony anyagok, valamint ásványok.

Az Energy cég fogkrémeiben a gyógynövények mennyisége eléri az 50% is. A készítményekben található illatosító anyag a kellemes illat biztosítása mellett felfrissíti a szájat, fertotlenít és regenerál. A szóban forgó anyag speciálisan kiválasztott antimikrobiális, antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatásokkal bíró illóolajakból áll.

Azt javasoljuk, hogy mind a három fogkrémet felváltva használja , hiszen mindegyik más-más energetikai pályát segít a testben. A szájüreg tisztítása során a természetes anyagok és az információk egyszerre hatnak a fogakra, valamint az azokkal összeköttetésben levo szervekre. A fogkrémeknek rendkívül segíto a tisztító hatása, habzásuk közepes. Méregtelenítés folyamatát felgyorsító lenolajat , illetve a fogzománcra pozitívan ható lecitint tartalmaznak. Ezek az anyagok a növényi illóolajakkal együtt antibakteriális védo réteget hoznak létre a fogzománcon. A készítmények ezenkívül termálvízbol származó fluoridokat és olyan bioinformációkat tartalmaznak, amelyek felgyorsítják a szükséges elemek és ásványok – fluor, mész – felszívódását. A bioinformációk felgyorsítják továbbá a felesleges fluor, illetve a nehézfémek ( foleg a higanyt és az ezüstöt, amelyek a fogtömések elkészítéséhez használatosak) kiválasztódását a testbol.

Minden fogkrémnek eltéro a frissíto ereje, és hatásaikat kölcsönösen kiegészítik.

A fehér gyémántnak enyhén frissíto az íze, a Silexnek közepesen frissíto a Balsamio pedig erosen frissíto ízzel rendelkezik.

A fogkrémek jellemzése:
Fehér gyémánt
Fehér gyémánt – enyhén fahéj-citromos ízu, mérsékelten illatosított bioinformációs fogkrém.
Elsosorban a vese, a máj, a vékony- és vastagbél, a három sugárzó és a gyomor energetikai pályáinak harmonizációját segíti. A fogmosást követoen gyengéd bizsergést és lágy fájdalomcsillapító hatást érzékelünk, a növényi illóolajak védoréteget képeznek a károsodott fogon, és a készítmény használata után még sokáig érezzük a tisztaság érzését. Alkalmazása a homeopatikus gyógyítás során a legjobb.
Gyógynövények összetétele:
Édesgyökér, japán akác, júdás füle (kínai fekete gombaféle) fekete nadályto, édeskömény, izlandi zuzmó, bojtorján, kálmosgyökér, százszorszép, lucerna, gyömbér.
Illatosító anyagok:
Benzoe, eukaliptusz, szegfu, mirha, rozmaring, fahéj, vasfu.

Silix
Silix - A szövetek szilárdságára ható, nagy mennyiségu kolloidszilíciumot tartalmazó bioinformációs fogkrém.
Elsosorban a szív, a vastagbél, a vese, a máj és a húgyhólyag ínizomzatának energetikai pályáinak harmonizációját segíti. A perui amazóniai oserdokbol származó, gyulladásgátló kopaiva balzsamot tartalmaz.
A tisztaság érzése, valamint a közepesen eros frissesség és védelem a szájban rendkívül hosszantartó.
Gyógynövények összetétele:
Zsurló, somkóró, árnika, japán akác, édesgyökér, vérfu, zsálya, noszirom
Illatosító anyagok:
Benzoe, citrom, kardamon, menta, kopaiva.
Balsamio

Balsamio – maximálisan frissíto és adsztringens hatású bioinformációs fogkrém.
Elsosorban a vékonybél, a három sugárzó ínizom-, a lép, a máj, az irányító, a jing és a jin összeköto energetikai pályáinak harmonizációját segíti. Kopaiva balzsamot, valamint daganatellenes hatású lapacho és uncaria kivonatokat tartalmaz. A szóban forgó alapanyagok a perui Amazónia oserdeibol származnak.
Gyógynövények összetétele:
Lapacho, uncaria, levendula, nadályto, vérfu, kígyógyökeru keserufu, arália, muira puama, vérontó fu.
Illatosító anyagok:
Benzoe, borsmenta, kopaiva, édesgyökér, badián, rozmaring.
A fogakon tükrözodik az ember egészségi állapota
A fogak állapotát befolyásoló egyik legfontosabb tényezo a szájüreg pH értéke. Abban az esetben, ha savas reakció lép fel, a fogzománc károsodást szenved. Aki azt akarja, hogy egészségesek legyenek a fogai, annak úgy kell táplálkoznia, hogy az emésztéssel ne alakítson ki kedvezotlen klímát a fogazata számára.
Mit tegyünk fogínygyulladás esetében?
Fogínygyulladásban szenvedoknek minél gyorsabban változtatniuk kell az étrendjükön, és eme egyszeru tett, akár fél éven belül megnyugtathatja a fájó fogakat, sot megállíthatja a károsodás folyamatát is.
Szájvíz: fogmosás után csepegtessen pár csepp Drags Imunt a csupasz fognyakra. A Drags Imun ún. sárkányvért tartalmaz, amely nagyon jó összehúzó hatással rendelkezik, segít megállítani a vérzést és gyulladásgátló hatással bír. Ez a készítmény tökéletesen helyettesíti a szájvizet.
Belsőleg szintén használhatja a Drags Imunt a Cytosannal együtt, amely humátokban gazdag és védi a beleket. Külsleg az Artrin bioinformációs krém használatát, belsoleg a vesetevékenységet segíto valamint a test ásványgazdálkodását befolyásoló Renol cseppek használatát javasoljuk.
Kerülje el a túlságosan fluoros környezet kialakítását. Abban az esetben, ha a szervezetben túl sok a fluor, szétesnek a fogak és csökken a testben levo szövetek szilárdsága és rugalmassága.
Kellemetlen szájszag: okát a rossz gyomormuködésben találhatjuk. Ebben az esetben a szájüreg tisztítása mellett az alábbi készítmények egyenkénti fogyasztását javasoljuk: Regalen, Gynex, Drags Imun, Cytosan. A gyorsabb hatás elérése érdekében elképzelheto két, esetleg három szóban forgó termék kombinálása is. A gyógymód táplálkozásváltoztatással is kiegészítheto, csakúgy, mint a már említett fogínygyulladás esetében.
Afták és sömörök. Ebben az esetben külso és belso használatra is segíthet a Drags Imun, csak belso használatra pedig a Cytosan javasolt. A benne található anyagok eliminálják a herpesz-vírusokat.
Nyelv: fogmosáskor ne feledkezzen meg a nyelvérol sem. A fogkrém dobozán található kép egyértelmuen elárulja, hogy milyen kapcsolatok vannak az egyes szervek és a nyelven levo reflexív zónák között.
Az analitikus elemzések szerint a Fehér gyémánt, a Silix és a Balsamio fogkrémek a Mengyelejev féle periodikus rendszer több mint 50 elemét tartalmazzák.

Kiszerelés 120 g
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

2.069 Ft
Raktáron
A készítmény besorolása: bioinformációs fogkrém
Kiszerelése: 100 ml
Alkalmazása: nagy mennyiségű kolloid szilícium tartalma pozitívan hat a szövetek szilárdságára. Elsősorban a szív, a vastagbél, a vese, a máj és a húgyhólyag-ínizom pályáját befolyásolja. A perui Amazónia őserdeiből származó, gyulladásgátló hatású kopaivabalzsamot tartalmaz. Hosszantartó tiszta, friss érzést és védelmet nyújt
2.069 Ft
Raktáron
9-féle gyógynövény kivonatát és 5-féle illóolajat tartalmazó fogkrém, bioinformációkkal
100 ml
Kiemelt hatásterületei: fogzománc, fogíny, fogak szilárdsága, fogszuvasodás.
Növényi alapú összetevői – japán akác, orvosi somkóró, hegyi árnika, igazi édesgyökér, őszi vérfű, zsálya, mezei zsurló, virginiai varázsmogyoró és kék nőszirom –, valamint illóolajai – menta, citrom, kopaiva, benzoéfa és kardamom – részben a perui Amazónia őserdeiből származnak. Jótékony hatásukat kiegészíti és felerősíti a podhájskai hőforrás harmadkori tengervizéből származó gyógyvíz, amely bővelkedik ásványi anyagokban, nyomelemekben.
Az elsősorban a fogínyt erősítő bioinformációs fogkrém nagy mennyiségben tartalmaz kolloid szilíciumot, amely segít a szövetek szilárdságának megőrzésében. A benne lévő kopaiva balzsam erőteljes gyulladásgátló hatású. Alkalmazása véd a fogszuvasodástól és a fogkőtől. Kilazult fogak és vérző íny esetén külön ajánlott várandósság idején is. Használata hosszan tartó tiszta, friss érzést kölcsönöz.
Legalább ilyen fontos a fogkrém közvetett hatása. Mivel a szájüregen több energetikai pálya halad át, a fogak pedig közvetlen energetikai kapcsolatban állnak belső szerveinkkel, megfelelő fogápolással az egész szervezetben érvényesül az összetevők fitoterápiás, aromaterápiás és bioinformációs hatása. A fogkrém alkalmazásával tehát előnyösen befolyásolhatjuk idegrendszerünket és belső szerveink működését.

Keresés