Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Organic Sacha Inchi oil (Inka mogyoró olaj) 100ml

Ár:
5.445 Ft (4.287 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005004011
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Organic Sacha Inchi oil (Inka mogyoró olaj) 100ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Amazónia külön világ. Földünk legváltozatosabb, egyben természeti kincsekben leggazdagabb területe. A világ növényzetének tizede, madárállományának ötöde él itt, és a kutatók ezen a tájon minden évben több olyan állat- és növényfajra bukkannak rá, amelyet eddig nem ismertek.
A Sacha Inchi a perui és az amazóniai táj egyik legeredetibb növénye.
Amazónia külön világ a bolygónkon. A természeti kincsek szempontjából Földünk legváltozatosabb, egyben leggazdagabb területe.
Az inka mogyoró (Sacha Inchi) a perui, dél- és közép-amazóniai táj egyik legeredetibb növénye. Kúszó, részben fás növény, amelynek termései csillagformába rendeződnek. Minden egyes részében találunk egy magot, amely a rendkívül fontos, nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavak gazdag forrása. A telítetlen zsírsavak hiánya napjainkban általános jelenség. Ez elsősorban a megváltozott táplálkozási szokásainkkal, valamint az élőhelyünk földrajzi elhelyezkedésével függ össze. A telítetlen zsírsavak jelentős természeti forrásai a hidegebb, északi tengerekből származó halak, belőlük azonban tányérunkra soha nem került és napjainkban sem kerül elegendő mennyiség. Az inka mogyoróból (Sacha Inchi) sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár a 90%-ot is elérheti. A zsírsavak ideális arányban vannak jelen benne, szervezetünk pedig kivételesen magas mértékben, akár 96%-ban is képes hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48%, ami 13-szor magasabb (!), mint pl. a lazacban. Az inka mogyoróból származó olaj az említett zsírsavakon kívül nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat. A SACHA INCHI bárhol, bármikor, bárhogyan és bármilyen életkorban kiválóan alkalmazható – a legkisebbektől az legidősebbekig. Jótékony hatásait az állapotos nők is nagyra értékelik. Kellemes mogyoró ízének köszönhetően önmagában is fogyasztható, ugyanakkor bármilyen hideg ételnek remek ízesítője lehet.

AZ ORGANIC SACHA INCHI ALKALMAZÁSA
» hozzájárul a szívés érrendszeri betegségek megelőzéséhez
» gyulladáscsökkentő
» támogatja az autoimmun betegségek gyógyulását
» segíti az agy megfelelő tápanyagellátását (demencia, depresszió, stressz, fáradtság, idegi és szellemi kimerültség, ingerlékenység és álmatlanság esetén)
» javítja a központi idegrendszer működését, jótékonyan hat Alzheimer-kórban és migrénben
» segíti a tápanyagok bejutását a vérbe
» hozzájárul a megfelelő veseműködéshez és a szervezet jó vízháztartásához
» megelőzi a székrekedést
» erősíti az immunrendszert különböző daganatos megbetegedésekben
» gátolja az ekcéma, a sömör és a rüh kialakulását, segíti gyógyulásukat
» lassítja az öregedést

HATÓANYAGOK
A Sacha Inchiből sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár 90% is lehet. A zsírsavak ideális arányban vannak benne, így akár 96%-ban is képesek vagyunk hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48% – 13-szor magasabb, mint a lazacban. Emellett nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat.

ENERGETIKAI JELLEMZÉS
A SACHA INCHI kiegyenlíti szervezetünk energiaszintjét. Az élettani folyamatok harmonizálásával segíti testünk stabil működését, jobb eredményeket ad fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt, és növelheti a teljesítményünket is.

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 100 ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés