Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Peralgin 120kapszula

Ár:
7.227 Ft (5.691 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005005009
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Peralgin 120kapszula terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A készítmény feketecsalán, magnézium és a kínai hernyógomba egyedülálló kombinációja, bioinformációkkal kiegészítve.

Olajokat, gyógynövény- és egzotikus gombakivonatot tartalmazó, egyedülálló bioinformációs készítmény. Elsősorban a kormányzó meridiánt és a tüdőmeridiánt harmonizálja, emellett jótékonyan hat a húgyhólyag és a lép-hasnyálmirigy vezetékre, valamint kedvezően befolyásolja az idegrendszer és hormonrendszer működését is.

Használata:
A Peralgin egyik fő összetevője a feketecsalán (Perilla frutescens) levélkivonat és a növényből származó magolaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően a feketecsalánt nagyra értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A készítményben megtalálható továbbá a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonata. Ez a gyógygomba erősíti a szervezet ellenálló képességét. Ezeket a páratlan alkotórészeket kiegészíti a borágó magolaja, a macskagyökér és a szőlőmag kivonata, valamint a magnezit (magnézium-karbonát).

Kivételes összetételének köszönhetően a Peralgin harmonizálja az immunrendszert, erősíti a természetes immunitást, jótékonyan hat valamennyi allergiás tünetre, és hozzájárul az allergiás rohamok megelőzéséhez. Csillapítja az asztmás köhögési rohamot, hatékonyan alkalmazható szénanátha, nyálkahártya-viszketés és a bőr kipirulása esetén. Segítségével megszüntethetők az olyan allergiás tünetek, mint a csalánkiütés vagy az atipusos ekcéma. Igen előnyös lehet migrénes fejfájás és a változókorban jelentkező hőhullámok fellépésekor. A szervezet energiatartalékainak növelésére alkalmas, erősítő (tonizáló) készítmény.

További felhasználhatósága:
élelmiszerallergia
ételmérgezés
túlzott izzadás és hőhullámok
az idegrendszer megnyugtatása (kimerültség, stressz,izgatottság stb.)
energiahiány
premenstruációs tünetegyüttes (PMS), fájdalmas menstruáció
gyomor- és szívneurózis
utazási betegség (kinetosis)
izomgörcsök.
Összetétele:
Feketecsalán (Perilla frutescens)
Antioxidáns és gyulladásellenes hatású. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy mérsékli az allergiás tüneteket.

Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis)
Kína magas hegyvidékein honos gombaféle, erőt ad, tonizálja az egész szervezetet. Óvja a légzőszerveket, serkenti a vérkeringést és méregtelenít.

Magnezit (magnézium-karbonát)
Aktiválja az enzimeket és a hormonrendszert, szabályozza a belső szervek működését. Jelentős a gyulladás- és allergiaellenes hatása (mérsékli a rohamokat). Csillapítja a stressz okozta idegességet, enyhíti a görcsöket, mérsékli a fájdalmat.

Borágó (Borago officinalis) magolaj
Jól alkalmazható atipusos ekcéma, allergia, herpesz és akne kezelésében. Támogatja a a felső légúti gyulladások gyógyulását. Előnyösen befolyásolja a hormonrendszer működését, mérsékli a változókorban jelentkező, kellemetlen tüneteket. Erősíti a szervezetet, ösztönzi az immunrendszer működését, csillapítja a stressz káros hatásait.

Szőlőmag kivonat (Vitis vinifera)
A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, javítja a szervek vérellátását. Támogatja a kollagén szintézisét, így lassítja a ráncok kialakulását.

Orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis)
Jelentős mértékben nyugtatja az idegrendszert, csillapítja a fájdalmat és a görcsöket. Jótékonyan hat álmatlanságban, idegi eredetű kimerültség, felfúvódás és gyomorpanaszok esetén.

Bioinformációk
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Javasolt adagolás: naponta 1-3x1 kapszula.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott!
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Ajánlott a Peralgin megelőző célú használata, de alkalmazható akut esetekben is.
Teljes mértékben természetes készítmény, mellékhatásai nincsenek.
Felhasználható a doboz alján jelzett időpontig (nap/hó/év).

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 120 db kapszula
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

7.227 Ft
Raktáron
Kínai ördögcérnát, kudzut, homoktövist, körömvirágot, tökmagolajat, Chlorella algát, ginszenget, páfrányfenyőt, C-vitamint, B6-, B9- és B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: antioxidáns hatás, bőr, idegrendszer, időskori és lelki panaszok, energiaháztartás.
Méregteleníti a szervezetet, és mérsékli a szennyezett környezetből származó szabad gyökök negatív hatásait. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedés folyamatát, valamint elősegíti a szövetek és a nyálkahártyák regenerálódását. Támogatja az emésztést, a máj, a gyomor és a hasnyálmirigy normális működését, optimalizálja a belső környezet pH-ját. Jótékonyan hat az érrendszerre, hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Segít fenntartani a hormonrendszer egyensúlyát. Javítja az idegrendszer működését, a kedélyállapotot és a látást. Megkönnyíti az elalvást és nyugodtabbá teszi az alvást. Életerőt, energiát ad, és támogatja az élni akarás érzését.

Grépfrútmag-kivonatot, kasvirágot (Echinacea), szudáni hibiszkuszt, orvosi zsályát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
135 kapszula
Kiemelt hatásterületei: fertőzés, baktériumok, vírusok, gombák, belek, erek, immunrendszer.
A szervezet kórokozók elleni védelmének erősítésére kifejlesztett, természetes antibiotikus hatású készítmény. Összetevői révén segíti a szervezet védekezőképességét vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, bélférgekkel és egyéb parazitákkal szemben.
Jótékony hatású nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, húgyúti fertőzések, nőgyógyászati gyulladások, gyomorpanaszok, hasmenés és puffadás esetén. Görcsoldásra is alkalmas. Enyhe vizelethajtó, csökkenti a koleszterinszintet. A benne lévő bioflavonoidok támogatják a keringést, hozzájárulnak az érelmeszesedés megelőzéséhez, védik a hajszálerek épségét.
Hőhullám, éjszakai izzadás esetén ugyancsak hasznos lehet. Műtét utáni szedése segíthet a fertőzések elkerülésében.
Várandós és szoptató anyáknak nem javasolt. Egyes gyógyszerek hatását gátolhatja vagy felerősítheti, ezért aki gyógyszert is szed, alkalmazását beszélje meg a kezelőorvosával!
7.722 Ft
Raktáron
7-féle növényi összetevőt és 2-féle távol-keleti gyógygombát tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: immunrendszer, fertőző betegségek, stressz, fáradtság, öregedés, energia-háztartás, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, a civilizációs betegségek megelőzése.
A készítmény alkotóelemei erősítik a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Fontos szerepük lehet a daganatos megbetegedések megelőzésében és kiegészítő terápiájában.
7-féle növényi összetevőt és 2-féle gyógygombát tartalmaz, ötvözve az évezredes távol-keleti és az európai gyógymódok legjobb hagyományait a korszerű tudományos kutatások eredményeivel. Alkotóelemei a következők: Astragalus, Ganoderma lucidum, Atractylodes macrocephala, szibériai ginszeng, közönséges fagyal, réti here, Agaricus blazei Murrill, zöld tea, Dangshen.
Használatával megakadályozhatjuk a fertőző betegségek kialakulását, illetve elősegíthetjük a fertőző és más betegségekből való gyorsabb felépülést, megelőzhetjük az újabb fertőzéseket és számos civilizációs betegséget. Összetevői hozzájárulnak testi és lelki egészségünk megőrzéséhez és visszaszerzéséhez, erősítik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, mérséklik a fáradtságot. Megadják a szervezetnek szükséges életenergiát, és lassítják az öregedés folyamatát.
6.633 Ft
Raktáron
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: agy, idegek, vérkeringés, koleszterinszint, stressz.
A 200 millió éve létező páfrányfenyő (Ginkgo biloba) az életerő jelképe. Kivonata az orvosok által világszerte leggyakrabban javasolt gyógyhatású készítmény. A lecitin tápanyag az agy és a máj számára.
A készítmény összetevői javítják az agy vérellátását, hozzájárulnak a keringési és véralvadási problémák megelőzéséhez, tágítják és regenerálják a hajszálereket, javítják a perifériás keringést. Elsősorban az agynak a hosszú távú tervezésért, a koncentrációért és a figyelemért felelős területeit befolyásolják. Erősítik az érfalakat, csökkentik a koleszterinszintet, segítik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését. Hasznosak lehetnek szívritmuszavar, koszorúér-meszesedés, időskori memóriazavar, epilepszia, fülzúgás, potenciazavar esetén, előnyösen hatnak a hajra és a körmökre.

Keresés