Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Probiosan 90kapszula

Ár:
6.633 Ft (5.223 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005005005
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Probiosan 90kapszula terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Édesvízi Chlorella algát, valamint a hasznos bélflóra fenntartásához és regenerálásához szükséges, „barátságos” bélbaktériumokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.

A Probiosan édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát, valamint hatékony probiotikus anyagokat – Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium baktériumok –, továbbá inulint tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Használata:
A készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár fogamzásgátló tabletta használatát követően. Jó hatású bélgyulladásban, hasmenéses és székrekedéses állapotokban, korlátozza a patogén baktériumok szaporodását. Erős méregtelenítő hatású. Hatékony különböző allergiák és fáradtság esetén is.

Kiválóan alkalmazható továbbá:
A bélműködés javítására, a jótékony hatású, „barátságos” bélbaktériumok szaporodásának ösztönzésére, a bélben levő méreganyagok felszívódásának gátlására, a normális bélmozgás (perisztaltika) fenntartására.
A készítmény alkalmazását elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szokottnál több fehérjét (aminosavat) fogyasztanak, különösen bizonyos diéták vagy sok, cukor- tartalmú étel fogyasztása idején. Javasolt továbbá a még növekedésben levő gyermekeknek, kemény fizikai munkát végző felnőtteknek, vegetáriánusoknak, és antibiotikumos kezelés alatt vagy után (főleg akkor, ha a kezelés gyakran ismétlő- dik vagy hosszan tart). Hasznos még akkor, ha a környezetből az átlagosnál több méreganyag jut be a szervezetbe.

Összetétele kapszulánként:
Chlorella pyrenoidosa – 250 mg ±5%
Biológiai kötésű B-vitaminokat, C- és E-vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket (foszfor, kálium, magnézium, kalcium, vas, mangán és cink), aminosavakat, rostokat és klorofillt tartalmaz. Ösztönzi az immunrendszer működését, csökkenti a koleszterin- szintet, javítja a bélrendszer működését és kiválasztó tevékenységét.

Probiotikus anyagok egysége – 10 mg ±5%
Ez az egység fél milliárd Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium bakté- riumot tartalmaz, fele-fele arányban. Ez az adag támogatja a bélrendszer hatékony működését, a tápanyagok megfelelő arányú felszívódását a bélben, és elősegíti a rendszeres székletet.

Inulin – 40 mg ±5%
A hatékony anyagok szállítója, egyben tápanyagforrás is. Előkészíti a terepet a probiotikus összetevők működése számára. Támogatja az immunrendszert, így se- gítségével megelőzhetők a gyomor-bélrendszeri és egyéb fertőzések, gyulladások. Előnyösen befolyásolja az inzulin hormon beépülését a sejtekbe, ezért jótékonyan befolyásolja a cukorbetegek állapotát.
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív ideg- rendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

A bioinformációk jelenlétével függ össze, hogy a fogyasztók visszajelzései alapján az ENERGY ter- mékei – más hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva – sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.

Javasolt adagolás: 3x1 kapszula naponta, étkezés után.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Hűvös, sötét helyen, lehetőleg hűtőszekrényben tartandó.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.
Alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 90 db kapszula
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
Két különböző világ összefonódása – egyetlen kivételes készítményben. Nyugat: Az általunk rendkívül kíméletesen feldolgozott, páratlanul tiszta és értékes Spirulina az Andok magas vonulatai között, erős napfény sütötte hegyi tavakból származik. Kelet: A Tibeti-fennsík, a jeges vizek, a sebes patakok és a tiszta hegyi levegő országa az a hely, ahol a zöldárpából, a növény növekedésének legkorábbi szakaszában állítjuk elő az ENERGY egyik legértékesebb növényi kivonatát.
6.633 Ft
Raktáron
A VISAGE WATER arclemosó tonik. Tisztítja, tonizálja és hatékonyan regenerálja a bőrt, hosszú időn át megőrzi üdeségét és életerejét. A damaszkuszi rózsa hidrolátumát tartalmazza, amely minden bőrtípusra alkalmazható. Tisztítja, felfrissíti, hűsíti és hidratálja a bőrt. Táplálja a szempillákat.
6.633 Ft
Raktáron
Dél-Kalifornia ámulatba ejtő tájai között található az a hely, ahol a zöldárpából, a növény növekedésének legkorábbi szakaszában állítjuk elő az ENERGY egyik legértékesebb növényi kivonatát. A szervezet által könnyen felhasználható, természetes vitaminok széles skáláját, több mint 20-féle élő enzimet és számtalan ásványi anyagot tartalmaz. A por formájában elérhető készítmény hatékony energiaitalok elkészítésére szolgál. Hatását már az ajkakkal való érintkezéskor elkezdi kifejteni, és az emésztőrendszeren végighaladva, folyamatosan érezteti.

Keresés