Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Logona Növényi hajfestékpor– Karamellszőke 100g

Ár:
2.866 Ft (2.257 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4017645017627
Gyártó: LOGONA Naturkosmetik GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

Logona Növényi hajfestékpor– Karamellszőke 100g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

100%-ban természetes, tartós és kímélő hajfestés. Intenzív színek, fénylő haj és volumen. A vegyi hajfestékektől eltérően nem avatkozik bele a haj természetes struktúrájába, csak védő festékréteget képez a hajszálakon. Így a hennából, gyógynövény-kivonatokból álló komplexum ápoló avokádóolajjal és növényi proteinekkel egészséges és erős hajat eredményeznek. A kiinduló hajszín meghatározza a festés eredményét. 16 éven aluliak is használhatják. Vegán. Natrue által ellenőrzött natúrkozmetikum. Hibiscus Sabdariffa Flower Powder, Rheum Rhaponticum Root, Cassia Auriculata Leaf Powder, Lawsonia Inermis (Henna)*, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Algin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil* *ellenőrzött biotermesztésből.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.598 Ft
Rendelhető
Életteli melegbarnától az erős, mély középbarnáig
3.598 Ft
Rendelhető
Matt, közepesen hamvasbarna vörös árnyalatok nélkül
3.598 Ft
Rendelhető
Életteli középszőkétől az erőteljesen csillogó vörösesszőkéig

Keresés