Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Logona Növényi hajfestékpor– Mahagóni barna 100g

Ár:
2.866 Ft (2.257 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4017645017696
Gyártó: LOGONA Naturkosmetik GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

Logona Növényi hajfestékpor– Mahagóni barna 100g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

100%-ban természetes, tartós és kímélő hajfestés. Intenzív színek, fénylő haj és volumen. A vegyi hajfestékektől eltérően nem avatkozik bele a haj természetes struktúrájába, csak védő festékréteget képez a hajszálakon. Így a hennából, gyógynövény-kivonatokból álló komplexum ápoló avokádóolajjal és növényi proteinekkel egészséges és erős hajat eredményeznek. A kiinduló hajszín meghatározza a festés eredményét. 16 éven aluliak is használhatják. Vegán. Natrue által ellenőrzött natúrkozmetikum. Hibiscus Sabdariffa Flower Powder, Rheum Rhaponticum Root, Cassia Auriculata Leaf Powder, Lawsonia Inermis (Henna)*, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Algin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil* *ellenőrzött biotermesztésből.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.598 Ft
Rendelhető
Titokzatos mélyfeketétől a csillogó kékesfeketéig
3.598 Ft
Rendelhető
Világos melegbarna, életteli vöröses csillogással
3.598 Ft
Rendelhető
Fényes mogyoróbarnától a gazdag csokoládébarnáig – vörös árnyalatok nélkül

Keresés