Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Logona Növényi krémhajfesték- Gesztenyebarna 150ml

Ár:
4.914 Ft (3.869 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4017645017597
Gyártó: LOGONA Naturkosmetik GmbH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-30

Leírás és Paraméterek

Logona Növényi krémhajfesték- Gesztenyebarna 150ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A krémhajfesték csodás színréteggel von be minden hajszálat, ezáltal az eredeti hajszín meghatározza a kialakuló egyéni színárnyalatot. Ez a különleges, 100%-ban növényi színező és ápolószer ragyogó hajszínt, csodálatos dús frizurát biztosít. A vegyi hajfestékektől eltérően nem avatkozik bele a haj természetes struktúrájába, csak védő festékréteget képez a hajszálakon. Használatra kész kiszerelés, alkalmas tőfestésre. Szőkétől a barnáig terjedő hajszín festésére javasolt. A kiinduló hajszín meghatározza a festés eredményét. 16 éven aluliak is használhatják. Vegán. Natrue által ellenőrzött natúrkozmetikum Aqua (Water), Alcohol denat.*, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Coco Glucoside, Glycerin, Hectorite, Maltodextrin, Sorbitol, Xanthan Gum, Algin, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Parfum (Fragrance)**, Linalool**, Limonene**, Eugenol** *ellenőrzött biotermesztésből **természetes illóolajok "

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.598 Ft
Rendelhető
Világos melegbarna, életteli vöröses csillogással
3.598 Ft
Rendelhető
Fényes mogyoróbarnától a gazdag csokoládébarnáig – vörös árnyalatok nélkül
3.598 Ft
Rendelhető
Mély, csillogó sötétbarnától az erőteljes feketés barnáig

Keresés