Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Mycosynergy Gyógygombás termékek

A Mycosynergy termékcsalád születését a mikoterápia ihlette. A család termékei a gondosan összeválogatott gyógyító gombák egyedülálló, áldásos tulajdonságait hasznosítják, amelyek a fitoterápiás összetevőkkel szinergikusan hatnak az emberi szervezetben. A célzottan kiválasztott növényi kivonatok egyrészt fokozzák a gyógyító gombák kívánt hatásait, másrészt segítenek megerősíteni a szervezet azon területeit, amelyeket a gombák, ilyen magas koncentrációban, hajlamosak lehetnek legyengíteni. Végeredményként egy tökéletesen kiegyensúlyozott, jól tolerálható, kivételes hatékonyságú és pontosan meghatározható hatásokkal bíró készítményeket tartalmazó termékcsalád született.

Az új termékcsalád egyik legnagyobb előnye, hogy tökéletesen illeszkedik a Pentagram regenerációba. Az 5 mikotermék mindegyike egy adott elemhez tartozik és a készítmények nevének második része az adott elemhez kapcsolódó legfőbb szervre utal: a Mycopulm a tüdő és a vastagbél egészségéről gondoskodik, a Mycoren a vesét, a prosztatát és a húgyhólyagot erősíti, a Mycohepar a máj és az epehólyag működését harmonizálja, a Mycocard a szívre és a vérre hat jótékonyan, míg a Mycopan a hasnyálmirigyet (pankreas) és a gyomrot kényezteti.

Az alap Pentagram koncentrátumok szélesebb körben hatnak és elsősorban a funkcionális zavarok kezelésére összpontosítanak, valamint egész szervrendszereket céloznak meg. A Mycosynergy termékcsalád készítményei ezzel szemben célzottan egy-egy létfontosságú szerv működését harmonizálják, illetve az adott szervek anyagában és szöveteiben jelentkező rendellenességekre fejtik ki áldásos hatásukat. A kombináció összekapcsolja a "felülről jövő" utat (a funkció befolyásolása) az "alulról jövő" hatásokkal (az anyagból eredő problémák megoldása).

A KIVÁLÓ MINŐSÉG GARANCIÁJA
A rendkívüli hatások rendkívüli megközelítést igényelnek. Készítményeink magas minősége és tisztasága kizárólag rendkívül felelős hozzáállással biztosítható, illetve tartható fenn. Az általunk gondosan kiválasztott beszerzési területeken nyomon követjük az alapanyagok gyűjtési és tárolási ciklusait, és független laboratóriumokkal gondosan ellenőriztetjük a lehetséges mikrobiológiai, valamint kémiai szennyeződéseket. 

Rendezés:

Keresés