Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2017. 07. 04. 16:37:15

2013-ban

 

Ha anyuka vagy biztosan te is is átélted, azokat az időszakokat, amikor gyermekeid egyik betegségből a másikba estek, miután elkezdték a "közösségi életet" óvodába vagy iskolába mentek. Nos mi is és mit lehet ilyenkor tenni? 

Már a nagymama összes praktikájából kifogytunk, a gyermekorvos is csak nyugtatott minket, hogy ez természetes, majd elmúlik. Persze türelmesek voltunk, de közben láttuk, hogy szegény gyermekeink szenvednek, bágyadtak, kókadtak, nem tudnak koncentrálni, a játék sem esik olyan jól. Egyik betegségből  a másikba estek. Egyszer egy kedves természetgyógyász ismerősöm ajánlotta nekünk az Energy immunerősítő programját. Ki is próbáltuk, úgy gondoltuk, mivel az Energy termékek bioinformációs készítmények és az összetevői alapján is teljesen megbízhatóak, ha nem fog segíteni, ártani biztosan nem fog.

Szerencsére segített Kislányaink Lili 6, Fanni 4 éves lehetett amikor a következő módszert kipróbáltuk ki és azóta is minden évben kúraszerűen alkalmazzuk. Most Lili 10, Fanni 8 éves lesz. Mindketten nagyon jó tanulók, sportolnak (futás, úszás) és nem ismeri a szervezetük az antibiotikumot. 

Az Energy immunerősítő program lényege:

- Minden évben legalább 3 hónapon keresztül kell alkalmazni. Közben szünetet kell tartani, ahogy könnyebben megjegyezhető vagy 3hét után 1hét szüneteltetés vagy hétköznap adagoljuk és a hétvégét kihagyjuk. 

- Minden nap reggel fél deciliter 100%-os narancslébe tegyünk 2 csepp ENERGY Vironal készítményt és adjunk  gyermeknek 1db ENERGY Flavocel tablettát (le is nyelheti vagy el is szopogathatja, ahogyan jobban esik nekik) /Az 1db tablettát ketté is törhetjük és a felét reggel, a másik felét este adjuk/

2017-ben 

Azóta már ajánlottuk barátainknak, ismerőseinknek és az ő visszajelzésükből is kiderült, hogy valóban megerősíti a gyermekek immunrendszerét.

Próbáld ki te is és írd meg tapasztalataidat!ű

Jó egészséget és szép napot!

Szeretettel: Kata

Keresés