Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

HELTIQ WARTFREEZER SZEMÖLCSFAGYASZTÓ SPRAY

Ár:
4.434 Ft (3.491 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8717484004838
Gyártó: CARNATION
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

HELTIQ WARTFREEZER SZEMÖLCSFAGYASZTÓ SPRAY terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Közönséges szemölcsre (kézen és lábon). A HeltiQ WartFreezer a szemölcsök kezelésének leghatékonyabb eljárásán, a krioterápián (a szemölcs fagyasztásán) alapul. A szemölcsöt egy kezelés alatt lefagyasztja.

- Hatékony

- Gyermekbarát

- Biztonságos

- Könnyű a használata.

Kezelés: 10 másodperc. Négy év alatti gyermekeknél nem alkalmazható. Cukorbetegek nem használhatják. Csak külső használatra."

Kiszerelés 1db (38ml)
Gyűjtőcsomagolás doboz=6db
Márka HELTIQ
Származási hely Hollandia
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek Szobahőmérsékleten tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.900 Ft
31,20 Ft/ml
Raktáron

Az egyedülálló összetételű Thermal-Gyógyhévíz krém az ásványi sókban és nyomelemekben gazdag thermal gyógyhévíz, valamint kenderből származó kannabidiol (CBD) és kendermagolaj felhasználásával készült. A krém egyediségét az összetevők szinergikus, egymás hatását erősítő tulajdonsága adja.

Hatóanyagai révén enyhíti az izomfájdalmakat, hűsíti és frissíti az izomzatot. Csökkenti a gyulladásos folyamatot, javul az ízületek vérkeringése és mozgékonysága. A biológiailag aktív komponensek erősítik az ízületi membránokat és növelik a porc immunitását. Javítja a vérkeringést, elősegíti az aktív sejtek és az összes ízületi szövetek regenerálódását.

Kiváló bőrápoló hatású. Optimális hidratáltságot biztosít, megóvja a bőrt a kiszáradástól, regenerálja és nyugtatja az irritációkat, ezért tökéletes az érzékeny bőr ápolására is. Megvédi a bőrt az oxidatív stressztől és erősíti a lipidréteget. A bőr zsírtartalmának normalizálásával hozzájárul a puha, egészséges és fiatalos bőr megőrzéséhez, öregedésgátló, erősen bőrnyugtató hatású.

3.200 Ft
Raktáron
A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. A sóval történő bőrtisztítás és masszázs fokozza a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket. A termék citrom illóolajat tartalmaz, mely a pórusokon keresztül a bőrbe jutva bőrfiatalító hatású.
3.098 Ft
Rendelhető
Orvosilag alkalmasnak talált gyógyhatású szer. A külsőleges oldat különösen alkalmas - az elsősorban uszodai fertőzés során kialakuló - ifjúkori szemölcsök ( verruca plana juvenilis) kezelésére.

Keresés