Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Aromaterápiás esszencia Édes narancs - SWEET ORANGE 10ml

Ár:
3.861 Ft (3.040 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E0050160035
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Aromaterápiás esszencia Édes narancs - SWEET ORANGE 10ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Az esszencia jellemzése

Elfelejtettük milyen a friss ébredés, a gondtalan pihenés és egy örömteli nap? A narancs esszenciája újra zamatossá teszi az életet. Ahol a fáradtság, a gyengeség, a kimerültség, a gondok és a feszültség az úr, ott az illóolaj narancsos édességének megvan a maga helye. Az életöröm sokszor háttérbe szorul egyhangú mindennapjainkban és mi gyakran erőtlenül „elhullunk” a kimerültségtől és a boldogság iránti vágytól. Szívjuk magunkba az életet adó energiát, hogy az árnyakat, a rosszkedvet és a félelmet egyetlen lélegzetvétellel szerte foszlassuk! Engedjük, hogy az öröm és a gondtalanság utat törhessen hozzánk! Érezzük át a lét könnyűségét! Az „ízek, imák szerelmek” c. film hősnőjének azt tanácsolta a guru, hogy „fakassza mosolyra a máját”... és ezt a mosolyt pont a narancs tudja leginkább elővarázsolni. Milyen egyszerű, igaz? Kacagjunk mi is a májunkkal és életünk új zamatot nyer! Ezzel újra mozgásba lendítjük és felszabadítjuk a napfonat energiáját, amivel elöntjük a második csakra „termékeny medencéjét”, kiúsztatjuk a stresszt, a fáradtságot és a komor gondolatokat, hogy optimizmust csempésszünk a mindennapjainkba.

Hatásai

fertőtlenítő, antidepresszáns, tonizáló
 

Fizikai hatások

- serkenti a májműködést és az epetermelést (támogatja a zsírok emésztését), tonizálja a gyomrot, harmonizálja az emésztést: hasi görcsök, hasi fájdalom, étvágytalanság, hányinger, puffadás és böfögés, valamint székrekedés esetében kifejezetten ajánlott
– csillapítja a hányingert, oldja a feszültséget és enyhíti a fejfájást
- jótékonyan hat erőteljes szívdobogásban
 

Pszichés hatások

- nyugtatja az idegeket, elősegíti a nyugodt alvást
- csökkenti a frusztrációkat és az ingerlékenységet
- javítja a kedélyállapotot, elűzi a szomorúságot és a félelmet
- csillapítja az érzelmi kilengéseket
- segít leküzdeni a napsütés hiánya miatt jelentkező depressziót (rosszkedvet, pszichés problémákat), elsősorban a téli hónapokban népszerű a használata
 

Lelki hatások

 - hathatós segítséget nyújt azoknak az embereknek, akik minden problémájukat egyedül akarják megoldani és szégyellenek segítséget kérni, ezáltal hozzájárul gondjaik enyhítéséhez
- erősíti az alkalmazkodó képességet KOZMETIKAI HATÁSOK
- feszesíti, tisztítja, világosítja és ragyogóvá teszi a bőrt
- érett, megereszkedett, fáradt bőrre ideális - csökkenti/szabályozza a faggyútermelést (zsíros bőr)
- serkenti a nyirokkeringést (narancsbőr)

Általános elnevezése

Narancs

A növény felhasznált része: a termés héja Kinyerésének módja: hideg sajtolás Minőségi besorolása: terápiás készítmény Természetes összetevőinek aránya: 100% Tartósítás: tartósítószer mentes
Illata: friss, édes, meleg, citrusos
Eleme: Fa Energiája: semleges 

Botanikai elnevezése: Citrus sinensis Származási helye: Brazília

Legfontosabb hatóanyagai: Limonene, Myrcene, α-Pinene, Linalool, Octanal, Decanal

 

Használata

Inhalálás: csepegtessünk 2-3 csepp narancs olajat az aroma diffúzorba vagy a párásítóba Masszázs: keverjünk 4–6 csepp narancs olajat 20ml ml növényi olajba Fürdők: az esszenciát először minden esetben keverjük össze valamilyen oldószerrel, emulgeátorral (növényi olaj, magas zsírtartalmú tejszín vagy bármelyik Pentagram ® krém), és csak utána adjuk hozzá a fürdővízhez. A nagyobb hatékonyság eléréséért fürdővizünket gazdagítsuk Biotermal fürdősóval. A fürdőzés ajánlott ideje 20 perc.
– az illóolaj adagolása teljes testfürdő esetén: keverjünk el 3-6 csepp narancs olajat 20 ml növényi olajban, 150 ml tejszínben vagy egy teáskanálnyi Pentagram ® krémben. Az így elkészült elegyünket oszlassuk el egy kádnyi meleg vízben.
– az illóolaj adagolása lábfürdő esetén: keverjünk el 2–5 csepp narancs olajat 15 ml növényi olajban, 75 ml tejszínben vagy egy púpozott teáskanálnyi Pentagram ® krémben. Egy nagyobb méretű lavórt engedjünk fel meleg vízzel, majd keverjük el benne az elegyünket. A víznek a bokánkat is el kéne lepnie. A fürdő a talpakon található reflexpontokon keresztül fejti ki a hatását.
Ellenjavallat: napozás közben ne használjuk, bőrfoltosodást okozhat!

AZ ENERGY EGYÉB KÉSZÍTMÉNYEIVEL KOMBINÁLVA

Regalen – emésztés javítása; hányinger, puffadás, székrekedés, fejfájás ellen
Stimaral - feszültségoldás; frusztráció, rosszkedv és ingerlékenység ellen
Cytovital - narancsbőr ellen

Cytovital renove – bőrtonizálás – éjszaka alkalmazva, vagy olyankor, amikor nem megyünk napra
Protektin renove – bőrtisztítás – éjszaka alkalmazva, vagy olyankor, amikor nem megyünk napra

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 10 ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.861 Ft
Már nem gyártják a terméket!

Az Energy cég megalapításának 25. évfordulója alkalmából megalkotott, limitált kiadású aromaterápiás parfüm. Közvetlenül a bőrre permetezhető Energy esszencia kiváló minőségű jojoba olajba rejtett válogatott illóolajok elegyét tartalmazza.A parfümöt a csuklóra vagy a fülcimpa mögötti lágy bőrfelületre ajánlott felvinni.A parfüm illóolajai (Geránium, Levendula, Borsmenta, Szegfűszeg és Cistus) gyengéd hatást fejtenek ki szervezetünk fizikai, lelki és szellemi síkjára egyaránt.

5.445 Ft
Raktáron

Menta aromaterápiás esszencia

  • ÉBER JELENLÉT
  • TISZTELET
  • MEGÉRZÉS
  • AZ ÉLET BELÉGZÉSE
5.544 Ft
Raktáron

 

Lavender aromaterápiás esszencia

  • NYUGODT ELME
  • BELSŐ BÖLCSESSÉG
  • ÉLET IRÁNTI BIZALOM
  • REND

Keresés