Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Drags Immun szappan 100g

Ár:
1.525 Ft (1.200 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005014006
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Drags Immun szappan 100g terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A Drags Imun szappan bioinformációs készítmény, a Croton lechleri, más néven Sangre de Drago fából származó gyantát („sárkányvért”) tartalmazó, természetes glicerinszappan.
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.
A Drags Imun szappan elsősorban a lép, a gyomor és a hármas melegítő meridiánt, valamint a vékonybél és a vastagbél energetikai pályáját befolyásolja.

Összetétele
A Drags Imun szappan legfőbb összetevője a Croton lechleri fából nyert gyanta. Ez a fafajta Latin-Amerikából származik, és stabil helyet foglal az ottani hagyományos orvoslásban. A fa 10-20 méter magasra nő, ám törzse, tekintélyes magassága ellenére sem haladja meg rendszerint a 30 cm-es vastagságot. A Croton fafajták bizonyos egyedei sötétrubin színű gyantát választanak ki, amely a benne található szaponinoknak köszönhetően habzik.
A „sárkányvért” Európában először 1600 környékén mutatta be egy spanyol jezsuita, krónikás és természettudós, Barnabé Cobo, egyszersmind felhívta a figyelmet a növény gyakori használatára a mexikói, kolumbiai, ecuadori és perui őslakosok körében.
A Croton lechleri hatásainak köszönhetően Dél-Amerika legfigyelemreméltóbb növényei közé tartozik. Tulajdonságait már a 20. század 60-as éveiben vizsgálni kezdték. Napjainkban is a világ minden táján tanulmányozzák, és jótékony hatásait már számos tudományos kísérlet és tanulmány is bebizonyította. A fitoterápiában a fa kérgét, leveleit, ágacskáit és főleg gyantáját szokás felhasználni, ez utóbbit napfelkelte előtt kell kinyerni a fából. A gyanta nagy mennyiségű antioxidánst, taspin alkaloidot, tannint és további olyan anyagokat tartalmaz, amelyek egyedülálló gyulladásellenes és sebgyógyító hatásúak.

A Sangre de Drago gyantájának hatásai
A „sárkányvér” baktériumellenes, vírusellenes, gombaellenes, antioxidáns tulajdonságú és a homeosztázist helyreállítani képes anyag. Külsőleg alkalmazva elállítja a vérzést, ezért kiválóan alkalmas felületi sérülések és bőrproblémák kezelésére (a legkisebb sebektől kezdve egészen a lábszárfekélyig). Összehúzó (adsztringens) hatású, megkönnyebbülést hoz aranyér esetén is. Kiváló a hámképző hatása, ezért felgyorsítja a sebek, a bőr és a nyálkahártyák gyógyulási folyamatát.

A Drags Imun szappan használata
• segíti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, és megújítja a bőrt;
• fertőtlenítő hatású egyes gombás bőrbetegségek, valamint vírus okozta bőrproblémák esetén;
• jótékonyan hat szemölcsökre és szemölcs jellegű, apróbb kinövésekre;
• enyhíti a bőrgyulladást, tehát jótékony hatású kiütésekre, valamint kisebb gyulladt fekélyekre – bármilyen fázisban legyenek is azok;
• kiválóan alkalmazható elsőfokú égési sérülések kezelésére;
• enyhíti a rovarcsípések következményeit, és nyugtatja az allergiás bőrt;
• nyílt sebre nem alkalmazható, de amint az első szövetréteg a sebet lezárja, a szappan elősegíti a hámképződést és a seb végleges lezárását.

További „sárkányvér” tartalmú Energy készítmény: Drags Imun.

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 100 g
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.525 Ft
Raktáron
Cytovital szappan
Test:
- nedvesít, belsőleg stabilizál
- simává, lággyá, rugalmassá varázsolja a bőrt
- hidratál
- segíti a faggyúmirigyek kiürülését, biztosítja az egyenletes zsírképződést
- segít megelőzni az akne kialakulását
Elme:
- csiszolja az elmét, amely így befogadóbbá válik (pl. tanulás)
1.525 Ft
Raktáron
Ruticelit szappan
Test:
- aktivál, felmelegíti a bensőnket
- az összes szappan közül ez a leguniverzálisabb
- harmóniát teremt a bőrben
- jótékonyan hat elégtelen vérellátás esetén
- bármilyen bőrpír vagy sápadtság esetén kiválóan használható
Elme:
- erősíti a motivációt, a társas természetet és az életerőt
1.525 Ft
Raktáron
A Cytosan szappan használata • felveszi a harcot a fertőző bőrbetegségeket előidéző kórokozókkal; • kiválóan alkalmazható gyenge minőségű, a belső betegségek által megterhelt bőrre; • segít megfiatalítani az öregedő bőrt; • jótékonyan hat a szemölcsökre; • mélyrehatóan tisztít; • jól alkalmazható sérült irhaszövet esetén.

Keresés