Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál. Elfogadom
Menü

ENERGY Flavocel 150tabletta

Ár:
6.633 Ft (5.223 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005005003
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Flavocel 150tabletta terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A Flavocel C-vitamint (200 mg egy tablettában) és hibiszkusz kivonatot (135 mg egy tablettában), valamint különleges illóolaj keveréket tartalmazó, bioinformációs készítmény.
A C-vitamin segít fenntartani, illetve visszaállítani a szervezet jó egészségi állapotát, a hibiszkusz kivonata pedig tisztítja a húgyutakat, a vesét, és enyhíti a görcsöket (pl. köhögés, gyomorgörcs, hasgörcs esetén). A C-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet, ínyduzzanatokat, gyenge- séget és fáradtságot, valamint orrvérzést idézhet elő, nagyfokú hiánya pedig skorbutot okoz.

A szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) az amerikai kontinens trópusi tájairól származik. Természetes C-vitamin-forrás; szerves savakat, növényi festékanyagot, poliszacharidokat, szterolokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a C-vitamin felszívódását. Elsősorban a vese, a húgyhólyag, a hármas melegítő, a tüdő, a szív és a lép-hasnyál- mirigy energetikai pályáját harmonizálja, ezáltal az említett szervek elégtelen működésével összefüggő problémák megoldásában segít. Különösen előnyös az alkalmazása influenza vagy megfázás esetén.

A hibiszkusz nagyobb adagban segíti a bélparaziták eltávozását, jelentős a baktériumellenes hatása. Felfrissíti a szervezetet, és mellékhatások nélkül járul hozzá a vérnyomás csökkentéséhez. Indiai kutatók a hibiszkusz májvédő hatásáról is beszámoltak.

A hibiszkusz húsos csészelevelei a gyökfogó hatású antocián növényi színanyag mellett hibiszkuszsavat tartalmaznak, amely a C-vitamin stabilizálásában is jelentős szerepet játszik.

A növényi festékanyagok, az antociánok és a flavonoidok a C-vitaminnal együtt közömbösítik a szabad gyökök sejtpusztító hatását, ezzel fékezik a sejtek öregedését.
Az antociánok serkentik a kollagénszintézist, ami a kötőszövetek és a bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlen. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Javítják az immunrendszer működését.

Az antocián szabadgyök-fogó hatása miatt szemvédő. A szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását, így a szemfenék érhálózatát épen tartva, segít az ideghártya (retina) regenerálódásában.

A flavonoidokról bebizonyosodott az igen széles körű kémiai és biológiai aktivitásuk. A legtöbb flavonoid és polifenolos vegyület említett kedvező tulajdonságait az A- és a C-vitaminnal, valamint a tokoferolokkal (E-vitamin) együttesen fejti ki, azok hatását erősíti (szinergizmus), ezért nagy valószí- nűséggel számos betegség kialakulását képes visszaszorítani.
A flavonoidok biológiai hatásait számos vizsgálati rendszerben tanul-mányozták. Kedvező hatásaik a következő biokémiai folyamatok köré csoportosíthatók:
antioxidáns hatás, vagyis a sejtkárosító szabad gyökök megkötése;
immunmoduláns és gyulladáscsökkentő hatás, feltételezhetően az arachidonsav-anyagcsere módosításán keresztül;
asztmaellenes és antiallergén hatás;
enzimek aktivitásának módosítása, általában gátlása;
vírus- és baktériumellenes hatás;
ösztrogén aktivitás (izoflavonoidok);
kóros sejtszaporodást gátló, vagyis mutagenezist és karcinogenezist befolyásoló hatás;
májvédő és -regeneráló hatás;
a véredényrendszer működését, állapotát befolyásoló hatás; az erek áteresztő képességének (vascularis permeabilitás) módosítása.
A legtöbb flavonoid képes olyan folyamatokat befolyásolni, melyek sze- repet játszanak a rákos megbetegedések létrejöttében. Egyéb étrendi antioxidánsokkal együttesen hatva (szinergizálva) a flavonoidok és egyéb polifenolos vegyületek képesek megakadályozni bizonyos daganattípusok kialakulását.

A Flavocel vizelethajtó, ödémaellenes és enyhe hashajtó hatású, továbbá támogatja az epekiválasztást. A készítményben levő fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, elősegítik a húgykövek szétporladását, és védik az ereket a felrakódások képződésétől. Jótékonyan hatnak a húgyúti, a húgyhólyag-, a vese- és a prosztatagyulladásra. A legutóbbi vizsgálatok alapján valószínűsíthető a hibiszkusz kivonat epilepsziaellenes, valamint szívvédő hatása is.

A szudáni hibiszkusz kivonatot és a C-vitamint jól kiegészítik az illóolajok – eukaliptusz, grépfrút, kardamom, kopaiva és guajava –, amelyek elsősorban a tüdő és a hörgők területén erősítik a Flavocel hatékonyságát.

Alkalmazása:
Kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, torokgyulladás, hörgő- problémák esetén. (Lázas állapotban a Vironallal való kombinált szedést javasoljuk.) Hathatósan támogatja a szív működését, a vérképzést. Elősegíti a fogak, az íny, az erek és a csontok megfelelő táplálását és regenerálódását, javítja a vas felszívódását a szervezetben, csökkenti a vér koleszterinszintjét, közreműködik a fehérjék anyagcseréjében, javítja a mellékvese-hormonok, a kollagén termelését, valamint a kötőszövetek képzését. Jól használható az enzimek aktivitásának, illetve az idegingerület-átvitelnek a javítására. Jótékonyan hat továbbá húgyúti, húgyhólyag-, vese- és prosztatagyulladásra, vese- és húgykövekre, köszvény, ödéma, magas vérnyomás, allergia, vérszegénység, csökkent immunitás és bélparaziták esetén, valamint gyengeség, fáradtság megszüntetésére. Jól alkalmazható bél-, has-, gyomor- vagy méhgörcs, valamint a légutak görcsös állapota esetén is.

A rendkívül hatékony antioxidáns készítmények csoportjába tartozik, képes néhány méreganyag hatásának korlátozására, és felgyorsítja a nehézfémek kiürülését a testből.

Adagolása:
A betegségek kialakulásának megelőzése céljából naponta 1-2 tabletta fogyasztását javasoljuk. Or- vossal való konzultáció alapján az adag növelhető.
Előnyösebb a C-vitamin bejuttatása a szervezetbe, ha több részletben, kisebb adagokban történik, mint egyszerre, nagy mennyiségben. Az utóbbi esetben ugyanis a szervezet nem képes egyszerre feldolgozni a bevitt C-vitamint, sőt ily módon megterheljük a vesénket.

Cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem tartalmaz cukrot.
Biológiailag rendkívül aktív készítmény, amelyet jól lehet kombinálni más táplálékkiegészítőkkel.

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 150 db kapszula
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: agy, idegek, vérkeringés, koleszterinszint, stressz.
A 200 millió éve létező páfrányfenyő (Ginkgo biloba) az életerő jelképe. Kivonata az orvosok által világszerte leggyakrabban javasolt gyógyhatású készítmény. A lecitin tápanyag az agy és a máj számára.
A készítmény összetevői javítják az agy vérellátását, hozzájárulnak a keringési és véralvadási problémák megelőzéséhez, tágítják és regenerálják a hajszálereket, javítják a perifériás keringést. Elsősorban az agynak a hosszú távú tervezésért, a koncentrációért és a figyelemért felelős területeit befolyásolják. Erősítik az érfalakat, csökkentik a koleszterinszintet, segítik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését. Hasznosak lehetnek szívritmuszavar, koszorúér-meszesedés, időskori memóriazavar, epilepszia, fülzúgás, potenciazavar esetén, előnyösen hatnak a hajra és a körmökre.
6.138 Ft
Előrendelhető
Az Engraulis japonicus tengeri halból (japán szardella) kivont olaj, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, gyulladások, immunrendszer, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, várandósság, lelki problémák.
A halolaj a telítetlen zsírsavak, valamint az A-vitamin és a D-vitaminok legfontosabb természetes forrása. Esszenciális zsírsavakra szükség van a vérnyomás és a véralvadás szabályozásához; támogatják az immunrendszer működését, elősegítik a zsírok átalakítását, védik az idegrendszert, a csontrendszert és a fogakat.
A készítmény előnyösen alkalmazható a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, vérnyomásproblémák rendezésében. Hasznos lehet továbbá csontritkulás, magas koleszterinszint esetén, jótékonyan hat nőgyógyászati betegségekre, az agyi keringés zavaraiban és depresszióban.
A halolajban lévő telítetlen zsírsavak és vitaminok különösen gyermek- és fiatalkorban fontosak, hiszen elősegítik a növekedést, a hiperaktivitás és az iskolai, tanulási problémák megoldását.
Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény alkalmazását beszéljék meg a kezelőorvosukkal!
7.227 Ft
Raktáron
Feketecsalánt (Perilla frutescens), macskagyökeret, kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis), borágómag-olajat, szőlőmag-kivonatot és magnézium-karbonátot tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: allergia, tüdő, fájdalom, idegrendszer, hormonrendszer, energia-háztartás.
A készítmény egyik fő összetevője a feketecsalán (Perilla frutescens) kivonata és a növényből származó olaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően ezt a gyógynövényt nagyra értékelik a hagyományos kínai orvoslásban.
Az összetevők között megtalálható még a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonata. Ez a gyógygomba segít az egészség megőrzésében, erősíti a szervezet ellenálló képességét. Kiegészíti a fentieket a macskagyökér, a szőlőmag-kivonat és a borágómag-olaj, valamint a magnézium.

A készítmény természetes úton erősíti és harmonizálja az immunrendszer működését, visszaszorítja, mérsékli az allergiás tüneteket, és segít az allergiás rohamok megelőzésében. Szénanátha, viszketés, bőrpír, csalánkiütés és atipikus ekcéma jelentkezésekor egyaránt alkalmazható. Mérsékelheti a migrént és a változás korát (menopauza) gyakran kísérő hőhullámokat

Keresés