Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Imunosan 90kapszula

Ár:
7.722 Ft (6.080 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005005007
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Imunosan 90kapszula terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A természet leghatékonyabb anyagainak egyedülálló kombinációját tartalmazó bioinformációs készítmény.
Az Imunosan a természet leghatékonyabb anyagainak egyedülálló kombinációját tartalmazó bioinformációs készítmény, amely egészében erősíti a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Használatával megelőzhető a fertőző betegségek kialakulása, illetve segíti a fertőző betegségekből való felépülést. Felgyorsítja a lábadozás folyamatát, és segít megelőzni az újabb fertőzés kialakulását. Preventíven hat egy sor civilizációs betegség ellen, és rendkívül sokat segít a daganatos megbetegedésekkel szembeni küzdelemben. Javítja a pszichikai és fizikai kondíciót, erősíti a szervezet stresszel szembeni ellenálló-képességét, illetve pozitívan hat fáradtság esetén. Megadja a szervezetnek a szükséges életenergiát, és lassítja az öregedés folyamatát.

Az Imunosan elsősorban a lép, a vastagbél, a tüdő, a vese, a húgyhólyag, a máj, az epehólyag, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.


Használata:
• erősíti az immunrendszert, akut és krónikus gyulladásos megbetegedések esetében egyaránt (vírusok, baktériumok),
• kiválóan alkalmazható ismétlődő fertőzés esetében,
• pozitív hatással bír a légúti, valamint az emésztőrendszeri betegségek gyógyításakor,
• felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, a regenerációt, valamint a betegségek és műtétek utáni gyógyulást,
• jótékonyan hat rákos megbetegedés esetében, és csillapítja a kemoterápia, illetve a sugárterápia kellemetlen mellékhatásait,
• erősíti a máj- és vesefunkciót, méregteleníti a vegyi szennyezettségnek és sugárzásnak kitett szervezetet - kiválóan alkalmazható abban az esetben, ha mérgező anyagok terhelik a szervezetet, ha valaki hosszú ideig szed különböző gyógyszereket, valamint sárgaság és mononucleosis esetében.
• pozitívan hat allergia esetén, különösen, ha súlyos asztmás állapotokról vagy bőrproblémákról van szó,
• segíti a bőr gyógyulását, jótékonyan hat különböző bőrbetegségekre: ekcéma, kiütések, sömör,
• támogatja a vastagbél természetes mikroflórájának fenntartását, pozitívan hat bélgyulladás és felfújódás során - kiválóan használható hosszantartó vagy ismétlődő antibiotikum-fogyasztáskor, valamint bélbetegségek esetében,
• csökkenti a vércukor-szintet - javítja a cukorbetegek egészségügyi állapotát,
• csökkenti a vér koleszterin- és zsírszintjét - csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyét (atherosclerosis, infarktus, agyszélhűdés),
• normalizálja a vérnyomást,
• javítja a szervezet kondícióját, energiát ad a testnek gyengeség, fizikai vagy pszichikai kimerültség esetén - használata stressznek és nagyfokú terhelésnek kitett személyek esetében különösen javasolt,
• pozitívan hat a termékenységre és a libidóra.


Összetétele:

Astragalus
erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az ereket, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, tisztítja a májat és a vesét, életenergiát ad, és segít megszüntetni a fáradtság érzését.
Ganoderma lucidum
erősíti az immunrendszert, és gátolja a rákos sejtek osztódását, méregteleníti és regenerálja a májsejteket, jótékonyan hat az allergiával és a gyulladásokkal szemben, védi a szívet és az ereket, lassítja az öregedés folyamatát.
Atractylodes macrocephala
erősíti a lép- és a gyomorműködést, növeli a szervezet energiatartalékait, jótékonyan hat a vizesedéssel szemben, és megakadályozza a víz felhalmozódását a szervezetben, meggátolja a túlzott izzadást.
Szibériai ginzeng
tonizálja a szervezetet, és növeli a kondíciót (erős adaptogén), stimulálja az ivarmirigyek tevékenységét, védi a szívet és az ereket, segít megszüntetni a fáradtság érzését, és javítja a pszichikai kondíciót.
Közönséges fagyal
gyulladásellenes és fertőtlenítő hatása van, pozitívan hat a szabad gyökökkel szemben, erősíti a gyomorműködést.
Réti here
gátolja a rákos sejtek osztódását, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, védi a szívet és az ereket, szabályozza a női nemi hormonok szintjét a szervezetben.
Agaricus blazei Murrill
erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását, és gátolja a rákos sejtek osztódását, csillapítja az allergiás reakciókat, védi a májat, a szívet és az ereket.
Zöldtea
antioxidáns és rákellenes hatású, erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az ereket, javítja az emésztést, és megszünteti a fáradtság érzését.
Dangshen
támogatja az immunrendszert és a vitalitást, erősíti a stresszel szembeni ellenálló-képességet, megszünteti a fáradtság érzését, jótékonyan hat álmatlanság esetén, és javítja az étvágyat.

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz.
A bioinformációk működésbelépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Javasolt adagolás: 2x1 kapszula naponta, étkezés után
Három hét használat után tartson egy hét szünetet.
A készítmény használata során figyelni kell a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre!
Hűvös, sötét helyen tartandó, leginkább 10-25°C hőmérsékleten, óvja a fagytól!
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott!
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
A készítmény használata gyermekek, várandós és szoptató kismamák, valamint szójatermékekre érzékeny személyek számára nem ajánlott!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig (nap/hó/év)
Tartalma: 90 kapszula

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 90 db kapszula
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

7.227 Ft
Raktáron
Feketecsalánt (Perilla frutescens), macskagyökeret, kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis), borágómag-olajat, szőlőmag-kivonatot és magnézium-karbonátot tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: allergia, tüdő, fájdalom, idegrendszer, hormonrendszer, energia-háztartás.
A készítmény egyik fő összetevője a feketecsalán (Perilla frutescens) kivonata és a növényből származó olaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően ezt a gyógynövényt nagyra értékelik a hagyományos kínai orvoslásban.
Az összetevők között megtalálható még a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonata. Ez a gyógygomba segít az egészség megőrzésében, erősíti a szervezet ellenálló képességét. Kiegészíti a fentieket a macskagyökér, a szőlőmag-kivonat és a borágómag-olaj, valamint a magnézium.

A készítmény természetes úton erősíti és harmonizálja az immunrendszer működését, visszaszorítja, mérsékli az allergiás tüneteket, és segít az allergiás rohamok megelőzésében. Szénanátha, viszketés, bőrpír, csalánkiütés és atipikus ekcéma jelentkezésekor egyaránt alkalmazható. Mérsékelheti a migrént és a változás korát (menopauza) gyakran kísérő hőhullámokat
7.227 Ft
Raktáron
Kínai ördögcérnát, kudzut, homoktövist, körömvirágot, tökmagolajat, Chlorella algát, ginszenget, páfrányfenyőt, C-vitamint, B6-, B9- és B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: antioxidáns hatás, bőr, idegrendszer, időskori és lelki panaszok, energiaháztartás.
Méregteleníti a szervezetet, és mérsékli a szennyezett környezetből származó szabad gyökök negatív hatásait. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedés folyamatát, valamint elősegíti a szövetek és a nyálkahártyák regenerálódását. Támogatja az emésztést, a máj, a gyomor és a hasnyálmirigy normális működését, optimalizálja a belső környezet pH-ját. Jótékonyan hat az érrendszerre, hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Segít fenntartani a hormonrendszer egyensúlyát. Javítja az idegrendszer működését, a kedélyállapotot és a látást. Megkönnyíti az elalvást és nyugodtabbá teszi az alvást. Életerőt, energiát ad, és támogatja az élni akarás érzését.

Grépfrútmag-kivonatot, kasvirágot (Echinacea), szudáni hibiszkuszt, orvosi zsályát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal
135 kapszula
Kiemelt hatásterületei: fertőzés, baktériumok, vírusok, gombák, belek, erek, immunrendszer.
A szervezet kórokozók elleni védelmének erősítésére kifejlesztett, természetes antibiotikus hatású készítmény. Összetevői révén segíti a szervezet védekezőképességét vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, bélférgekkel és egyéb parazitákkal szemben.
Jótékony hatású nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, húgyúti fertőzések, nőgyógyászati gyulladások, gyomorpanaszok, hasmenés és puffadás esetén. Görcsoldásra is alkalmas. Enyhe vizelethajtó, csökkenti a koleszterinszintet. A benne lévő bioflavonoidok támogatják a keringést, hozzájárulnak az érelmeszesedés megelőzéséhez, védik a hajszálerek épségét.
Hőhullám, éjszakai izzadás esetén ugyancsak hasznos lehet. Műtét utáni szedése segíthet a fertőzések elkerülésében.
Várandós és szoptató anyáknak nem javasolt. Egyes gyógyszerek hatását gátolhatja vagy felerősítheti, ezért aki gyógyszert is szed, alkalmazását beszélje meg a kezelőorvosával!
8.415 Ft
Raktáron
A Skeletin szépiacsontot, kollagént, halolajat, csipkebogyó- és csalánkivonatot, valamint mangánt tartalmazó bioinformációs készítmény. :

ízületi vagy gerincfájdalom esetén,
az ízületek túlzott terhelése esetén /sport, nehéz fizikai munka/,
növekedés ideje alatt,
idősebb korban a csontanyag-ritkulás lelassítása érdekében,
terhesség alatt, hogy a magzat csontozata egészséges legyen,
körömtöredezés, hajhullás és igénybevett, hervadt bőr esetén.

Keresés