Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Spirulina Barley Tabs 200tabletta

Ár:
6.633 Ft (5.223 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005004005
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Spirulina Barley Tabs 200tabletta terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Két különböző világ összefonódása – egyetlen kivételes készítményben. Nyugat: Az általunk rendkívül kíméletesen feldolgozott, páratlanul tiszta és értékes Spirulina az Andok magas vonulatai között, erős napfény sütötte hegyi tavakból származik. Kelet: A Tibeti-fennsík, a jeges vizek, a sebes patakok és a tiszta hegyi levegő országa az a hely, ahol a zöldárpából, a növény növekedésének legkorábbi szakaszában állítjuk elő az ENERGY egyik legértékesebb növényi kivonatát.

ENERGETIKAI JELLEMZÉS
A Spirulina Barley a természet két értékes kincsének egyedülálló kompozíciója. A Spirulina mérsékli a féktelen és hosszú távon olykor nehezebben viselhető Barley hatásait, a Barley viszont felgyorsítja a Spirulinát. Ennek eredménye a rendkívül kiegyensúlyozott készítmény, amely óriási segítséget nyújt azoknak, akiknek hirtelen támad szükségük aktív energiapótlásra, ám a Barley-t hosszabb ideig nem tudják szedni. A Spirulina Barley-t tehát olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a Chlorella hatásának kifejtése túl lassú volna, ugyanakkor a Barley hatásai túlságosan intenzíven nyilvánulnának meg.

ENERGETIKAI PÁLYÁK
A Spirulina Barley elsősorban a gyomor, a lép-hasnyálmirigy, a vékonybél, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szív, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja.
A SPIRULINA BARLEY HASZNÁLATA
» segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését, tisztítja a vért, a májat, a vesét, illetve megújítja a belső környezet egyensúlyát (homeosztázis)
» a szervezet számára könnyen felhasználható vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek, aminosavak, fehérjék és telítetlen zsírsavak gazdag forrása
» véd a szennyezett környezet és a káros sugárzások hatásaitól, lassítja az öregedés folyamatát
» növeli a test ellenálló-képességét akut gyulladás és krónikus fertőzés esetén
» csökkenti a koleszterin- és a vérzsírszintet, gátolja a vérrögök képződését, hozzájárul a trombózis, az infarktus és a szélütés (sztrók) megelőzéséhez
» javítja a keringést, csökkenti a magas vérnyomást
» jó kiegészítő készítmény a cukorbetegség gyógyításában, elősegíti a vércukorszint normalizálását
» javítja a vérképet, támogatja a vörös- és a fehérvérsejt-termelést, a szövetek oxigénellátását; kiválóan alkalmazható vashiányos vérszegénység vagy vérveszteség esetén
» regenerálja a bőr és a nyálkahártya sérült sejtjeit, segíti a sebgyógyulást
» szabályozza az immunválaszt, csillapítja az allergiás tüneteket (allergiás bőrkiütéseknél is), használata autoimmun betegségek kiegészítő kezelésében különösen előnyös
» segít a fogyásban
» fáradtság esetén élénkíti a testet, energiát és életerőt ad, javítja a kondíciót
» kiválóan alkalmazható energetikai készleteink feltöltésére, főként a szellemi vagy fizikai munka következtében kimerült serdülőknél és időseknél

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 200 db tabletta
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
A csendes-óceáni Tajvan szigete kínálja a Föld legjobb minőségű Chlorella algáját. Forrásvíz által táplált, egyedülálló élőhelye adja a Chlorella mérhetetlen tisztaságát és hatékonyságát. Fontos vitaminok és ásványi anyagok forrása. Klorofillban és CGF növekedési faktorban gazdag.
6.633 Ft
Raktáron
A Hawaii-szigetek érintetlen természeti környezetében hullámzó, színtiszta tengervízből nyerjük a világ legjobb minőségű Spirulináját. A napsugarak ölelte, egyedülálló környezetben lassan növekvő és erősödő Spirulina alga hihetetlen mennyiségű energiával töltődik fel, hogy kivételes összetételével segítségünkre legyen egészségünk megőrzésében és életerőnk fokozásában. Vitaminok, ásványi anyagok és más tápanyagok figyelemreméltó skáláját kínálja. A Hawaii Spirulina csaknem kétszer annyi biológiailag értékes hatóanyagot tartalmaz, mint bármelyik másik Spirulina a Földön, valamint kb. 30 olyan tápanyag található meg benne, amely a többiben egyáltalán nincs jelen. A jól felszívódó, növényi eredetű fehérjék legjobb forrása (akár 70%-os fehérjetartalom, 80%-os felszívódási képesség mellett).

Keresés