Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál. Elfogadom
Menü

Egészséges gyermekek az Energy immunerősítő programjával

Szarka Katalin
2017. 07. 04. 16:37:15
Egészséges gyermekek az Energy immunerősítő programjával

Biztosan Ön is átélte, azokat az időszakokat, amikor gyermekei egyik betegségből a másikba estek, miután elkezdték a "közösségi életet" óvodába vagy iskolába mentek. Nos mi is és mit lehet ilyenkor tenni? 

Már a nagymama összes praktikájából kifogytunk, a gyermekorvos is csak nyugtatott minket, hogy ez természetes, majd elmúlik. Persze türelmesek voltunk, de közben láttuk, hogy szegény gyermekünk szenved bágyadt, kókadt, nem tud koncentrálni, a játék sem esik olyan jól. Egyik betegségből ki a másikba be. Egyszer egy kedves természetgyógyász ismerősöm ajánlotta nekünk az Energy immunerősítő program. Ki is próbáltuk, úgy gondoltuk, mivel az Energy termékek bioinformációs készítmények és az összetevői alapján is teljesen megbízható, ha nem fog segíteni, ártani biztosan nem fog. Szerencsére segített. Kislányaink Lili 6, Fanni 4 éves lehetett amikor a következő módszert kipróbáltuk és azóta is minden évben kúraszerűen alkalmazzuk. Most Lili 10, Fanni 8 éves lesz. Mindketten nagyon jó tanulók, zeneiskolába járnak, sportolnak (judo, futás, úszás) és nem ismeri a szervezetük az antibiotikumot. 

Az Energy immunerősítő program lényege:

- Minden évben legalább 3 hónapon keresztül kell alkalmazni. Közben szünetet kell tartani, ahogy könnyebben megjegyezhető vagy 3hét után 1hét szünetetetés vagy hétköznap adagoljuk és a hétvégét kihagyjuk. 

- Minden nap reggel fél deciliter 100%-os narancslébe tegyünk 2 csepp ENERGY Vironal készítményt és adjunk  gyermeknek 1db ENERGY Flavocel tablettát (le is nyelheti vagy el is szopogathatja) /Az 1db tablettát ketté is törhetjük és a felét reggel, a másik felét este adjuk/

Azóta már ajánlottuk barátainknak, ismerőseinknek és mindenki megerősített abban, hogy valóban megerősíti a fiatal szervezetet.

Próbálja ki Ön is és írja meg tapasztalatait!

Jó egészséget és szép napot!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés