Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL ILLÓOLAJ RÓMAI KAMILLA 100% (2ml)

Ár:
3.689 Ft (2.905 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963777
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL ILLÓOLAJ RÓMAI KAMILLA 100% (2ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Római kamilla illóolaj lazít és nyugtat, vitalizál és felüdít, relaxál és pihentet.

Talán mindenki emlékeiből előhívható a kamillás borogatás vagy az inhalálás. Nyugtatja a légutakat, segít álmatlanság és stressz esetén. Gyulladás csökkentő hatását a test minden részén kifejti. A római kamilla illóolaj az arcra és hajunkra is jó hatással van! A kamilla illóolaj segíti a bőrmegújulást és bőrregenerációt, aktivizálja a fibroblaszt sejteket a kollagén, elasztin és hyaluronsav képzésre. A római kamilla illóolaj hatóanyagai gátolják a hyaluronsav-bontó enzim működését, lassítva a bőrt alkotó anyagok bomlását. Nyugtató, görcsoldó, antibakteriális- és gyulladáscsökkentő hatású. A Medinatural római kamilla illóolaj csodás hatása arcbőrünkön és hajunkon is megmutatkozik. Mindezen tulajdonságaival nem csoda, hogy a kamilla gyakori összetevője, alapanyaga az arckrémeknek, testápolóknak és hajápoló termékeknek és szinte minden háztartásban ott lapul a kamilla tea is a polcokon.

A kamilla ősi gyógynövény. Már az ókori egyiptomiak is ismerték, a Napisten ajándékának tekintették, mely sok betegség gyógyszere.

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd!
- elalvást segítő masszázsolaj készítéséhez
- pattanásos, gyulladt bőr ápolására
- bőrproblémák esetén csökkenti a gyulladást, nyugtatja és ápolja a bőrt, hozzájárul a sejtregenerálódáshoz és a bőr megújulásához
- ekcémás bőr ápolására
- alhasi nyugtató, görcsoldó masszázshoz, menstruációs görcsök, fájdalmas ciklus esetén
- reumás eredetű fájdalmak enyhítésére készült olajkeverékekbe
- borotválkozás, szőrtelenítés utáni ápoló olajkeverékbe
- hajápoló olaj készítéséhez

Nyugtató, elalvást segítő masszázsolaj
- Medinatural Sárgabarackmag bőrápoló olaj 20 ml(egész üveg)
- Medinatural Római kamilla 2 csepp
- Medinatural Levendula illóolaj 2 csepp
- Medinatural Mandarin illóolaj 2 csepp

Természetes hajápolás Római kamilla illóolajjal
A római kamilla illóolaj a korpásódás és a zsírosodás ellenszereként egyaránt használható. A római kamilla ugyanis visszaállítja a fejbőr természetes olaj-víz egyensúlyát. Erősíti és revitalizálja a haj külső rétegeit, csökkenti a toxikus vegyi anyagokat tartalmazó hajápoló termékek hatásait.

Tipp
- 15 ml samponhoz (kb. amennyivel egyszeri alkalommal szoktunk hajat mosni)
- 2 csepp római kamilla illóolajat a keverve masszírozd a fejbőrbe! Hajmosást követően alaposan öblítsd le! Nyugtatja a fejbőrt, selymes fényűvé teszi a hajat, a világosabb hajat kissé szőkíti.

Pihentető kamillás aromafürdő
Tegyél 1 kád vízhez 3-5 csepp római kamilla illóolajat egy evőkanálnyi mézben, tejben vagy tejszínben elkeverve! A fürdő vitalizál és felüdít, relaxál és pihentet egyszerre. Javasolt fürdési idő: 10-15 perc.

Kiemelt felhasználási javaslat Párologtatásra, légfrissítésre, pihentető aromafürdőhöz, nyugtató, görcsoldó masszázshoz, szaunázáshoz bőrápolásra, bedörzsölőnek, hajápolásra
Összetétel 100% Anthemis Nobilis Oil
Kiszerelés 2 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Márka MEDINATURAL
Megjegyzés Nem kívánt hatások, ellenjavallatok, figyelmeztetések: A fészkesekre allergiás személyeknél enyhe allergiás reakciót kiválthat. Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyába, sérült bőrfelületre ne kerüljön! A bőrön higítatlanul n
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

2.597 Ft
Rendelhető
Alkalmazható párologtatásra, száraz inhalációra, relaxáló aromafürdőben, lábfürdőben, szaunában, masszázsra, horzsolásra, pattanásra, rovarcsípés okozta viszketésre.
2.575 Ft
Rendelhető
Kíváló gomba, korpa, pattanás kezelésére ! A teafa illóolaj gyógyító tulajdonságát elsősorban a természetes hatóanyagtartalmának a terpinen-4-ol –nak köszönheti! A Medinatural Ausztrál Teafa illóolaj minimum 42%-ban tartalmaz terpéneket!
2.420 Ft
Rendelhető
Bizsergetően jeges felfrissülést tartogat számodra igazi frissítő olaj. Friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát.

Keresés