Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

NAP-FÉNY FÜLGYERTYA KAMILLA 10db

Ár:
3.572 Ft (2.813 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883010044
Gyártó: NAP-FÉNY
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

NAP-FÉNY FÜLGYERTYA KAMILLA 10db terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Télen is a nyári NAP-FÉNY harmóniája a NAP-FÉNY Fül és Test gyertya segítségével. Ajánljuk minden korosztály számára , a test és lélek harmóniájáért.

Kiszerelés 10db-os
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.572 Ft
Rendelhető
Fejfájásnál,szem és homlokpanaszoknál: A homlok közepére vagy halántékra helyezve égessük a gyertyát.A gyakran jelentkező fejfájás okának kiderítésére forduljon szakemberhez.Gerincpanaszoknál: helyezze a gyertyát két csigolya közé vagy hátul a térdhajlat közepére.Emésztési panaszoknál:  a köldök vagy a vastagbél elhelyezkedési vonala gyertyázandó.Utóbbi esetében  egy gyertyát akár 3- 4 pont fölött megosztva is égethetünk
1.070 Ft
Rendelhető
Jó hatásfokkal fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet esetén kiegészítő terápiaként. A MediNatural kamillaolajos méhviasz fülgyertya hatóanyag a kamillaolaj: gyulladásgátló és görcsoldó, antibakteriális hatású olaj, amely segít oldani a feszültséget. A fülgyertya használata a fülgyertyázás egy nagyon kellemes meleg, intenzív "felszabadító" érzést vált ki.

Keresés