Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Grepofit spray 14ml

Ár:
4.356 Ft (3.430 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005000002
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Grepofit spray 14ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Grépfrútmag-kivonatot tartalmazó Grepofit spray hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert és hipoallergén. Antibiotikumos kezelések jó kiegészítője. Egyes betegségek lázzal, súlyos torokfájással és nyelési nehézséggel járhatnak. Az angina-t gyakran megelőzi láz, hidegrázás és szorító érzés. Úgy vélik, hogy antibiotikumos kezelést igényel a láz miatt, helyi fertőtlenítést és fekvő lábadozást ajánlanak. Kedvezően befolyásolják a betegség lefolyását az ún. Priessnitz –es nyakpakolások.

A betegség egy speciális fajtája a fertőző mononucleosis. Ez egy olyan betegség, amely elsősorban fiataloknál fordul elő. Eredménye a gennyes mandulagyulladás ( a mandulákat fehéres bevonat borítja ). A fertőzés forrása vírus, így nem igényel antibiotikumos kezelést. Cseppfertőzéssel és a nyállal terjed. Gyakori szövődménye a májbetegség, a gyógyuláshoz szükséges a tartós diéta és a fizikai aktivitás korlátozása. Száj-és szájnyálkahártya fertőzései hatással lehetnek más betegségekre. Nagyon gyakori a herpesz az ajkakon, vagy az orr körül.

A betegséget herpesz vírus okozza. A tüneti gyógyulást követően a fertőzés forrása továbbra is fennáll a szervezetben, és a későbbiekben akkor aktivizálódik a betegség, amikor az immunrendszer legyengül. Láz, vagy a test általános gyengesége jelentkezik. Nagyon zavaróak és fájdalmasak a szájüregi fekélyek is. Ezek a kis fekélyek száj vagy a nyelv felszínén találhatók, amely gyakran ismétlődik. Az ok nem ismert. Be lehet sorolni a bakteriális fertőzések közé, de krónikus stressz, kevés B-vitamin vagy a bél dysbiosis-a is okozhatja. (az emberrel szimbiózisban élő baktériumok abnormális állapota a bélben, hüvelyben, vagy a bőrön)

A Grepofit spray hatása

Az összes fenti betegség kezelésében valószínűleg használni fogják a termékskálán megjelent új- Grepofit spray-t. Ez a termék a természetes összetevők hatékony kombinációját tartalmazza: grapefruit mag kivonat, fokhagyma, propolisz, echinacea (kasvirág) és a borsmenta, melyek közül néhány már bevált a Grepofit kapszula formájában is. A legfontosabb összetevője a grapefruit magkivonat, amelyet nagyipari berendezéssel őrölnek meg.

Főleg flavonoidokat, glikozidokat és sok fehérjét tartalmaz. Ez az anyag erős bázishatású, megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését. és szaporodását. Ezeket a hatásokat kimutatták számos országban, élő szervezeten tudósok által végzett, különböző laboratóriumi vizsgálatok során. A streptococcusok és staphylococcusok baktériumok okozta torokgyulladásra, szájüregi vagy bélflóra megbetegedéseire is gyógyító hatással van, az élesztő kivonat képes elpusztítani a Candida albicans-t. Ez egy természetes anyag, amelynek hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert, és hipoallergén.

Esetleges citrus allergia esetén alacsonyabb kezdő dózis ajánlott a Grepofit spray – ből, napi egy adag a száj nyálkahártyájára fújva. Tolerancia esetén a dózis növelhető, az alább felsorolt esetekben: - ínyvérzésre Balsamio fogkrém kombinációjával, - kellemetlen szájszag. Nagyon stresszes beteg esetében kapcsolódhat hozzá rossz szájhigiénia is. Háttérben persze lehet fog és íny betegség, vagy krónikus mandulagyulladás, esetleg gyomor betegség.

Használata

A Grepofitot permetezzük a torok vagy közvetlenül az érintett területre (bal és jobb oldalon is), naponta 4-szer 2 fújás. Használható antibiotikumos kezelés alatt, kölcsönösen erősítik egymás gyógyító hatását. Gyakorlati tapasztalatként a piacra kerülés előtt teszteltük a Grepofit permet hatását irodánkban is. Megerősítethetjük, hogy nagy hatékonyságú és kiválóan tolerálható.

A spray alkotóelemei nem okoznak égető érzést és nem irritálják a gyulladt nyálkahártyát. Felgyorsítja a gyógyulást. Kellemes, finom, menta ízű. A Grepofit spray nélkülözhetetlen lesz a házi patikánkban.

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 14 ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.356 Ft
Raktáron
Grépfrútmag-kivonatot tartalmazó Grepofit spray hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert és hipoallergén. Antibiotikumos kezelések jó kiegészítője.
14 ml-es spray; Energy-termék a vírusok, baktériumok és a gombák elszaporodása ellen.
Kiemelt hatásterületei: fertőzés, baktériumok, vírusok, gombák, belek, erek, immunrendszer.
A szervezet kórokozók elleni védelmének erősítésére kifejlesztett, természetes antibiotikus hatású készítmény. Összetevői révén segíti a szervezet védekezőképességét vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, bélférgekkel és egyéb parazitákkal szemben.
Jótékony hatású nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, húgyúti fertőzések, nőgyógyászati gyulladások, gyomorpanaszok, hasmenés és puffadás esetén. Görcsoldásra is alkalmas. Enyhe vizelethajtó, csökkenti a koleszterinszintet. A benne lévő bioflavonoidok támogatják a keringést, hozzájárulnak az érelmeszesedés megelőzéséhez, védik a hajszálerek épségét.
Hőhullám, éjszakai izzadás esetén ugyancsak hasznos lehet. Műtét utáni szedése segíthet a fertőzések elkerülésében.
Várandós és szoptató anyáknak nem javasolt. Egyes gyógyszerek hatását gátolhatja vagy felerősítheti, ezért aki gyógyszert is szed, alkalmazását beszélje meg a kezelőorvosával!

Keresés