Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Cytovital Renove 50ml

Ár:
8.811 Ft (6.938 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E005011004
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Cytovital Renove 50ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Táplálja a ráncosodásra hajlamos, érett bőrt. Segít megújítani a bőrsejteket, javítja a bőr rugalmasságát, hozzájárul a fiatalos megjelenéshez. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.

Hatóanyagok: színtiszta növényi argánolaj, mandulaolaj, makadámolaj, ricinusolaj, ligetszépe-olaj, borostyánkősav, humin savak, bigarádia (keserű narancs), geránium, vanília és szantálfa illóolaja, ánizs, fagara, édeskömény, édesgyökér, levendula, gyújtoványfű, leuzea, Muira puama, csukóka, gyömbér, vanília, salamonpecsét és ázsiai gázló kivonata.

A CYTOVITAL RENOVE a Föld elemhez tartozik, és a Nedvesség energiájával áll szoros kapcsolatban.

A Földet a sárga szín, valamint az édes íz jellemzi. Az ember életútján az érettséggel fonódik össze. A Föld időszaka a legtöbb ember életében a családalapítással és a karrierépítéssel esik egybe. Az érzékenység, az önmegvalósítás, a stabilitás, a nyugalom, a biztonság és empátia függ össze vele, másfelől viszont a Föld diszharmóniája esetén negatív érzésként vagy magatartásformaként megjelenhet a bizalmatlanság, a döntésképtelenség, a túlérzékenység és a lustaság.

A szantál és a vanília érzéki, Föld-jellegű illata leginkább az érett nőket szólítja meg. Elűzi a stresszt és a feszültséget, elrepít minket az egzotikum szárnyain, nyugtatja az elmét, valósággal simogatja a lelket.

Besorolás Bioinformációs
Kiszerelés 50 ml
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.811 Ft
Raktáron
Megújítja a száraz, elvékonyodott bőrt, amely már nem képes megfelelően ellátni védelmi feladatát. Ez a RENOVE termékcsalád legzsírosabb krémje, ezért az extra száraz bőrűek is alkalmazhatják. Óvja a bőrt a külső hatásoktól (hideg, szél és fagy), ezért téli krémként is használható minden bőrtípusra. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.
8.811 Ft
Raktáron
Kombinált és zsíros bőrre vagy kiütésekre, bőrgyulladásra (dermatitiszre) és aknéra hajlamos, problémás bőrre ajánlott. Hatékonyan gyógyítja a gyulladt vagy ekcémás területeket, miközben nem szárítja a bőrt, sőt puhává teszi és összehúzza a pórusokat. Vitaminok és ásványi anyagok, főleg kalcium és magnézium gazdag forrása. Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, illetve csökkenti kiterjedésüket, és természetes úton semlegesíti a toxinokat. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.
8.811 Ft
Raktáron
Fáradt, száraz, érzékeny és természetes színét vesztett bőrre ajánlott. Megfelelően táplálja, védi, hidratálja a bőrt, továbbá megakadályozza a kiszáradását. Gyógyítja az apró hegeket, és kisimítja a kezdődő ráncokat, segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.

Keresés