Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ ARGÁN (20ml)

Ár:
1.725 Ft (1.358 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963593
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ ARGÁN (20ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

MediNatural Argán bőrápoló olaj eredetéről összetételéről pár szó
Az argán olaj a marokkói standard szerint 3 "elit" formában létezik - triple virgin -​ virgin -​ és ezek szűrt változata
Mit jelent a szűrt változat → fizikailag, szén szűrőn átvezetett szintén STANDARD, a marokkói királyi család által írásban és nemzetközileg rögzített előírás! A szűrés kizárólag az illat molekulákat köti meg (adszorbens), semmiféle egyéb, a bőrre jótékonyan ható zsírsavat nem.
Tudnod kell ezeken kívül még 8 kategória létezik, egyértelműen a minőség itt már mélyrepülésben lefelé halad.

Marokkó a legjobb termőhely az argán olaj részére, a MediNatural Argán olajokat pedig nyers magokból préselik, majd szén szűrön vezetik át. Gazdag telített és telítetlen zsírsavakban, észterekben, mono,-és trygliceridekben, E-vitaminban. Nagyrészt linolsav és olajsav alkotja, ezek hidratálják is a bőrt.

A MediNatural Argán bőrápoló olaj → a legmagasabb minőséget képviselő Triple extra virgin olaj → Standardizált eljárással illatmentesített változata

→ kizárólag az illat molekulákat megkötésével → az argánolaj értékes összetevőit a bőrre jótékonyan ható zsírsavakat megőrizve számodra.
Így végre minden jótékony hatását ki élvezheted, az argánra jellemző kellemetlen szagok nélkül wink

A marokkói argán bőrápoló olaj a legjobb választás egy NŐ számára
A Természetben előforduló növényi olajok közül az argán olaj a leggazdagabb E vitaminban, ezért kiemelten száraz vagy vízhiányos bőr, illetve öregedő bőr ápolására ajánljuk
- Érett, száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolására
- zsíros, pattanásokra hajlamos bőr ápolására
- imádjuk szemkörnyék ápolóként is apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására
- hegekre, striák, narancsbőr tüneteinek enyhítésére
- napégés után elősegíti a bőr regenerálódását
- szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására
- sérült töredezett hajra, száraz fejbőrre
​- köröm, körömágy ápoló olajnak

​Marokkói Argán olaj - Anti-Aging hatás heart nappali és éjszakai arcápoló, szemránc olaj
A MediNatural argán bőrápoló olaj nem csak hidratál, hanem ragyogóbbá teszi a bőröd csökkentheti a ráncok láthatóságát. Antioxidáns hatása miatt az argán bőrápoló olaj ideális anti-aging termék.
Helyreállíthatja a bőr rugalmasságát és használatával a bőr teltebb és lágyabb lesz. Fantasztikusan hidratál éjszakai használata során! Éjszakára pár csepp MediNatural argán bőrápoló olajat masszírozz az arc és a nyak területére.

Ajak hidratáló marokkói argánolaj

Különösen a szeles, száraz időjárás esetén az ajkak könnyen kirepedezhetnek és begyulladnak. Az argán bőrápoló olaj az egyik legideálisabb olaj arra, hogy az ajkak puhák és rugalmasak maradjanak.
Kend be egy-két csepp MediNatural argán bőrápoló olajjal a száraz ajkad, mint egy balzsam.

Láb, kéz és köröm ápolására is használhatod a marokkói argán bőrápoló olajat
Az argán bőrápoló olaj ideális a törékeny körmök, száraz kéz és repedezett, kemény bőr ápolására is. Masszírozz be néhány csepp argán bőrápoló olajat a körömágyadba, a kezed és lábad kend be vele lefekvés előtt minden este.

Marokkói argán bőrápoló olaj a kismamák bőrének ápolására
A striák sok nő életét megkeserítik. A főként a várandósság következtében megszakad kötőszöveti rostok által okozott csíkok nem tüntethetők el. Azonban az argán bőrápoló olaj segít a striák megelőzésében, a meglévők halványításában és a megereszkedett, ráncos bőr regenerálódásában. Érdemes jól bemasszírozni az olajat a bőrbe napi rendszerességgel a mellek, has, fenék és a combok területén a terhesség alatt, így csökken a striák kialakulásának veszélye.

A MediNatural bőrápoló olaj rendkívül sokféleképpen felhasználható, a bőr sugárzó, a haj pedig fényes lesz tőle. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így megelőzheti a ráncok kialakulását. Megerősíti a törékeny körmöket Kiválóan vegyül az illóolajokkal, ezért tökéletes választás hordozóolajként aromaterápiás felhasználásra is.

Kiemelt felhasználási javaslat arcápolás, bőrápolás, ránctalanítás, körömápolás, hajápolás
Összetétel 100% Triple Virgin Argania Spinosa Kernel Oil, 100% bio argán olaj
Kiszerelés 20 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe ne kerüljön! Használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.439 Ft
Rendelhető
A bőrödre olyan hatással lesz, bármilyen típusba is tartozik, hogy meg fogsz lepődni. A MediNatural Jojoba bőrápoló olaj ideális test- és szemkörnyék ápoló (ránctalanító) szérumként, nagyon száraz felületek (sarok, könyök) kezelésére és masszázsolajok alapjának is.
1.416 Ft
Rendelhető
A legfinomabb arc- és testápoló, ami akár a legérzékenyebb Baba bőr ápolására is alkalmassá teszi. Érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja, amely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására. Nyugtató hatása azonnali felüdülést hoz a dehidratált, hámló, viszkető bőrnek.
1.416 Ft
Rendelhető
MediNatural Ligetszépe hidegen sajtolt bőrápoló olaj- minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolására

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására. Enyhíti a bőr viszketését, kiszáradását, segíti a bőr védő rétegének helyreállítását, a bőr megújulását, kiválóan hidratál. Ideális a szem körüli érzékeny terület ápolására, a ráncok kisimítására, halványítja a szem alatti sötét karikákat. Rendszeres használatával fokozatosan csökkenthetők a szem és száj körüli finom ráncok.

Keresés