Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ JOJOBA 100% (20ml)

Ár:
1.439 Ft (1.133 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963586
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ JOJOBA 100% (20ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A MediNatural Jojoba bőrápoló olaj - a bőrödre olyan hatással lesz, bármilyen típusba is tartozik, hogy meg fogsz lepődni!

A MediNatural Jojoba bőrápoló olaj minden bőrtípus számára kiváló választás! A jojoba bőrápoló olajat rendkívül könnyen befogadja a bőr, mélyen regenerálja, és erősíti annak természetes védőrétegét. Megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ezáltal a száraz, és a zsíros- vízhiányos bőr is egyaránt kedveli. A MediNatural Jojoba bőrápoló olaj ideális test- és szemkörnyék ápoló (ránctalanító) szérumként, nagyon száraz felületek (sarok, könyök) kezelésére és masszázsolajok alapjának is. Illóolajok kiváló hordozója, hosszan megőrzi azok illatanyagát. Lágy mozdulatokkal finoman masszírozd a bőrödbe, majd élvezd ahogyan megújítja és élettel tölti fel a bőröd.
- Minden bőrtípus számára kiváló választás!
- száraz bőr - fokozza a bőr rugalmasságát, beállítja optimális működését.
- aknés bőr - antibakteriális hatású, növeli a bőr ellenálló képességét, beállítja zsírtermelését.
- mitesszerek ellen- Sok aknéban szenvedő arról számolt be, hogy a jojobaolaj csökkentette a mitesszerek számát.
- pikkelysömör - pikkelysömör esetén ajánlott, és kezelhetünk vele kisebb bőrgyulladásokat, pattanásokat is.
- Hajápolás - Segít megőrizni és védeni a haj szerkezetét

Természetes hajkondicionálás
A MediNatural jojoba bőrápoló olajat természetes hajkondicionálóként is nyugodtan kipróbálhatod, nem fog csalódást okozni Neked! Jojoba bőrápoló olaj hidratáló hatását nem csak a bőrödön élvezheted, különösen erőteljes a hajápoló hatása is. Tökéletesen helyettesíti a mesterséges hajkondicionálókat. A jojoba bőrápoló olaj a fejbőrbe masszírozva elősegíti a szőrtüszők kitisztulását, így a haj élénk fényű és erősebb szálú, könnyen fésülhető, rugalmas, puha és csillogó marad.

A jojoba bőrápoló olaj rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkentheti a hajhullást.
EXTRA TIPP: Hajhullás ellen is bevetheted 1 Ek. jojoba bőrápoló olajban keverj el 5 csepp MediNatural Rozmaring illóolaját

Borotválkozás után gyakran kipattogzik a bőröd?
Használj borotválkozás előtt MediNatural jojoba bőrápoló olajat, ami felkészíti bőröd, hogy tökéletesen sima borotvált hatást érj el, megakadályozva a gyakori pörsenéseket és a bőr kipattogzását.

Természetes arctisztítás
A jojoba bőrápoló olaj kiválóan tisztítja a bőrt, így sminklemosódat is kiválthatod vele. A MediNatural jojoba olajat egy vattára csepegtess és töröld át gyengéden az arcod vele. A jojoba bőrápoló olaj előnye, hogy segít újrakondicionálni a bőröd.

Kiemelt felhasználási javaslat Ajak-, arc-, haj- és testápolás, arctisztítás
Összetétel 100% Simmondsia chinensis Oil, 100% bio jojoba olaj
Kiszerelés 20 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe ne kerüljön! Használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.416 Ft
Rendelhető
MediNatural Ligetszépe hidegen sajtolt bőrápoló olaj- minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolására

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására. Enyhíti a bőr viszketését, kiszáradását, segíti a bőr védő rétegének helyreállítását, a bőr megújulását, kiválóan hidratál. Ideális a szem körüli érzékeny terület ápolására, a ráncok kisimítására, halványítja a szem alatti sötét karikákat. Rendszeres használatával fokozatosan csökkenthetők a szem és száj körüli finom ráncok.
1.416 Ft
Rendelhető
A legfinomabb arc- és testápoló, ami akár a legérzékenyebb Baba bőr ápolására is alkalmassá teszi. Érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja, amely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására. Nyugtató hatása azonnali felüdülést hoz a dehidratált, hámló, viszkető bőrnek.
1.288 Ft
Rendelhető
A száraz, töredezett haj legjobb ellenszer- az extra száraz bőr megmentője.

Keresés